Άμεση ανταπόκριση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για την ίδρυση Ειδικού Επαγγελματικού Λυκείου στην Αργολίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη στο αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Αργολίδας (Ε.Ε.Γ.Α.) για τη δημιουργία Ειδικού Επαγγελματικού Λυκείου Αργολίδας, με σκοπό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του συνόλου της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στη συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ε.Γ.Α. τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015, μετά την πρωτοβουλία του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεοφάνη Στεφανόπουλου, συζητήθηκε η ανάγκη δημιουργίας Ειδικού Επαγγελματικού Λυκείου στην Αργολίδα, ώστε να απορροφήσει τους αποφοίτους του αντίστοιχου Γυμνασίου, αλλά και να καλύψει τις ανάγκες συνέχισης και ολοκλήρωσης της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης παιδιών με ειδικές ανάγκες στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κατά τη διάρκεια της συνάντησης αυτής επικοινώνησε άμεσα με τον αρμόδιο Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και του απέστειλε επιστολή ώστε να λειτουργήσει άμεσα το Ειδικό Επαγγελματικό Λύκειο Αργολίδας.

 

Σπύρος Τσαρμπόπουλος
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις