Άνοδος της θερμοκρασίας από αύριο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός αύριο Δευτέρα 29/8, ενώ αναμένεται και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Aναλυτικά:

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος με  τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 πρόσκαιρα νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς κελσίου.

Σε Μακεδονία, Θράκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές-απογευματινες ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στην ανατολική Μακεδονία – θρακη κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 34 βαθμούς κελσίου. στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε νησιά Ιονίου, Ήπειρο, δυτική Στερέα και δυτική Πελοπόννησο  αναμένεται καλός καιρός με  πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς κελσίου. στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και στα νότια δυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 35 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος αλλα στην Κρήτη θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς κελσίου.

Σε νησιά ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς κελσίου.

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις