Άφαντος παραμένει ο Αρτέμης Σώρρας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Άφαντος παραμένει ο Αρτέμης Σώρρας, ενώ η Ελληνική Αστυνομία εξετάζει εξονυχιστικά το βίντεο του Σώρρα με όσα είπε το Σάββατο, ώστε να βρει κάποιο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στη σύλληψη του. Γίνονται έρευνες κυρίως στην Πάτρα, αλλά και προσπάθειες να εντοπιστεί μέσω του κινητού του. Ταυτόχρονα οι Αρχές ερευνούν το βίντεο 21 λεπτών που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, μέσω του οποίου ο Σώρρας επιτίθεται στη Δικαιοσύνη και απειλεί.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Αρτέμης Σώρρας αλλά και η σύζυγός του, είναι άφαντοι μετά την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Πάτρας που τους καταδίκασε σε οκτώ χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή στην έφεση και πενταετή στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων. Εις βάρος του ζεύγους έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, ενώ αναζητούνται τόσο στην ιδιαίτερη πατρίδα του Αρτέμη Σώρρα, στην Πάτρα, όσο και στην Αθήνα.

Ο ίδιος έστειλε μήνυμα μέσω ενός βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο. Ο Αρτέμης Σώρρας μιλάει για τη διαμάχη με τον κουμπάρο του και αφήνει αιχμές για το δικαστικό σώμα. Ξεκαθαρίζει μάλιστα πως θα αντισταθεί και δεν θα παραδοθεί ποτέ.

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις