Ήττα για τον Αρκαδικό απo την Καβάλα με 76-71

Δεν υπάρχουν σχόλια

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Αρκαδικός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, με σωστές και προσεκτικές άμυνες, προσπάθησε να «σπάσει» τον ενθουσιασμό και τον τσαμπουκά της Καβάλας και το κατάφερε σε μεγάλο βαθμό. Παράλληλα, ήρθαν και κάποια σουτ στην επίθεση, με το δεκάλεπτο να κλείνει στο 18-15, με buzzer beater των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο το σκηνικό δεν άλλαξε κατά πολύ. Ο Αρκαδικός συνέχισε να παίζει σε μεγάλο βαθμό καλές άμυνες, ωστόσο η Καβάλα ήταν εύστοχη και για τον λόγο αυτό συνέχισε να διατηρείται μπροστά στο σκορ. Όμως η διαφορά παρέμενε μικρή και έκλεισε στο 32-29 για το ημίχρονο.

Στην τρίτη περίοδο τίποτα δεν πήγε και τόσο καλά για την ομάδα μας. Οι επιλογές στην επίθεση δεν έφεραν τα αποτελέσματα που ο Γιάννης Διαμαντάκος θα ήθελε με αποτέλεσμα η διαφορά να φτάσει μέχρι και τους 8 πόντους 2:24 πριν το τέλος της περιόδου για τους γηπεδούχους. Το φινάλε βρήκε την ομάδα μας να είναι πίσω στο σκορ 52-48.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν άλλαξαν πολλά πράγματα. Ο Αρκαδικός συνέχισε να μην βρίσκει πολλές λύσεις στην επίθεση, ενώ η άμυνα κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα, με την διαφορά να ανοίγει και στους 13 πόντους υπέρ των γηπεδούχων τέσσερα λεπτά πριν το τέλος. Τα λεπτά κύλησαν, το τρίποντο του Ναούμη έριξε την διαφορά στους επτά, το τρίποντο του Καραμέγκου 8 δευτερόλεπτα πριν το τέλος έφερε το ματς στους τρεις πόντους, όμως το ματς δεν γύρισε με τον Αρκαδικό να γνωρίζει την ήττα με σκορ 76-71.

Τα δεκάλεπτα: 18-15, 32-29, 52-48, 76-71

Καβάλα ( Ηλίας Μωσαΐδης): Ερεβμπεναγκιέ, Κελαΐδης 5, Μαζούρτσακ 12, Σαββίδης, Μανούσος 4, Μανάκας 16, Κυριάκου 3, Κουμλελής 13, Γκέλιος 10, Μούκας 9, Αναστασάκης, Σκλήβας 12.

Αρκαδικός (Γιάννης Διαμαντάκος): Καραμαλέγκος 11, Πίνης, Τσακαλέρης 2, Κουρέπης, Κοψαύτης 21, Προδρόμου 13, Τζατζάς, Ρέντικας 11, Τζουγκαράκης 8, Τσέλλος, Σπυριδάκης, Ναούμης 5.

Πηγή: arcadikosbc.gr

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις