ΑΛΦΕΙΟΣ ΡΟΔΙ, ειδική εκδήλωση, υπό τον τίτλο «ΑΡΩΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δέκα χιλιάδες φιάλες του 100% φυσικού της χυμού ροδιού, θα προσφέρει η πολυ-Συμμετοχική – Κοινωνική Επιχείρηση ΑΛΦΕΙΟΣ ΡΟΔΙ, σε ιδρύματα της χώρας, ως πράξη αλληλεγγύης, για τα πέντε χρόνια λειτουργίας της επιχείρησης (2011 – 2016).

Χωρίς τίτλο

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016, οι άνθρωποι της ΑΛΦΕΙΟΣ ΡΟΔΙ, σε ειδική εκδήλωση, υπό τον τίτλο »ΑΡΩΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ», που θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι, στο χώρο του εργοστασίου, στον Πύργο Ηλείας, υπό την αιγίδα και παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου Β’, θα επεξεργασθούν 10 τόνους ροδιών που προσφέρουν οι καλλιεργητές της εταιρίας.

Ειδικά για την επέτειο και την εκδήλωση, το σύνολο της παραγωγής της ημέρας αλληλεγγύης, θα εμφιαλωθεί σε ειδικές συλλεκτικές γυάλινες φιάλες των 250 m.l., με την ένδειξη «ΑΡΩΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ».

Στην ημέρα ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, τόσο οι μέτοχοι όσο και οι εργαζόμενοι της εταιρίας θα προσφέρουν την εργασία τους αφιλοκερδώς, ενώ στην ίδια κατεύθυνση θα κινηθούν στη συνέχεια δίκτυα και σημεία πώλησης της εταιρίας, ώστε το αντίτιμο του προϊόντος με την ειδική σήμανση «ΑΡΩΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ», να αποδίδεται στο σύνολό του, σε ιδρύματα.

Στη γιορτή αλληλεγγύης, κλήθηκαν και θα παραστούν εκπρόσωποι της κυβέρνησης, των κομμάτων, της Εκκλησίας, της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης, επαγγελματίες του κλάδου, μέτοχοι και φίλοι της εταιρίας.

Υπενθυμίζεται, ότι η πολυσυμμετοχική κοινωνική επιχείρηση ΑΛΦΕΙΟΣ – ΡΟΔΙ, είναι ένα σύγχρονο και συλλογικό εγχείρημα 234 οικογενειών – καλλιεργητών και μετόχων. Η εταιρία διαθέτει από πέρυσι, την πιο σύγχρονη βιομηχανική μονάδα παραγωγής και εμφιάλωσης φυσικού χυμού ροδιού, στην Ελλάδα και την Ευρώπη, επεξεργασίας 3.000 κιλών φρέσκου ροδιού την ώρα.

Η ΑΛΦΕΙΟΣ – ΡΟΔΙ, διαθέτει 207 ροδώνες, με περισσότερα από 2.000 στρέμματα καλλιέργειας ροδιάς, στην Πελοπόννησο και τη Στερεά Ελλάδα, της εξαιρετικής, πλούσιας σε αντιοξειδωτικά, ποικιλίας wonderful.

Με αυστηρές και πραγματικές διαδικασίες πιστοποίησης, στα κτήματα της ΑΛΦΕΙΟΣ ΡΟΔI, παράγεται το νωπό προϊόν της εταιρίας, το οποίο ταξιδεύει με ονοματεπώνυμο στην ελληνική και την ευρωπαϊκή αγορά, καθώς και ο 100% φυσικός, 100% ποιοτικός και 100% ελληνικός χυμός του εργοστασίου, σε γυάλινη φιάλη των 250 ml.

Το εργοστάσιο της ΑΛΦΕΙΟΣ – ΡΟΔΙ, παράγει ένα εξαιρετικό προϊόν, δίνει στην απασχόληση δεκάδες θέσεις εργασίας, ενισχύει σημαντικά τον τζίρο δορυφορικών επιχειρήσεων και καθιστά βιώσιμη και κερδοφόρα την καλλιέργεια των ροδώνων των μετόχων και όχι μόνο.

Η ΑΛΦΕΙΟΣ – ΡΟΔΙ, είναι μια κοινωνική επιχειρηματική καινοτομία, που σχεδιασμένα και σταδιακά μετατρέπει την περιοχή της Πελοποννήσου σε διακριτό ροδώνα της Ευρώπης.

Για την εκδήλωση και για την παραγωγή αλληλεγγύης λειτουργεί ειδικό site: www.aroma-allileggyis.com

Σπύρος Τσαρμπόπουλος
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις