Αναστασιάδης: Σήμερα θα ανακοινωθούν εκλογές στις 13 Δεκεμβρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

«Η διαδικασία πρέπει να τελειώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να εκτονωθούν όλα τα προβλήματα»

είπε ο βουλευτής της ΝΔ και προσωρινός γ.γ. της κοινοβουλευτικής ομάδας, Σάββας Αναστασιάδης, υπογραμμίζοντας ότι σήμερα το απόγευμα θα ανακοινωθεί και επίσημα η διενέργεια εκλογών στις 13 Δεκεμβρίου από την επικρατέστερη και μοναδική εταιρεία, τη Vodafone.

Ο κ. Αναστασιάδης, μιλώντας στο Πρακτορείο FM είπε ότι η διαφοροποίηση απόψεων σε ό,τι αφορά την εκλογική διαδικασία μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων ξεκινάει από το γεγονός ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη.

«Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη ως προς το αδιάβλητο της διαδικασίας και αυτό είναι πάρα πολύ κακό. Υπάρχουν φόβοι ότι κάποιοι μπορεί να επιχειρήσουν να τη διαβάλουν» τόνισε.

Σχολιάζοντας τις καταγγελίες του κ. Μεϊμαράκη για την καθυστέρηση κατάθεσης μήνυσης σε βάρος της εταιρείας που ανέλαβε την εκλογική διαδικασία, αλλά και το κώλυμα που επικαλέστηκε ο κ. Παπαμιμίκος για να αποχωρήσει από την εφορευτική, είπε: «αυτά μου φαίνονται πολύ αστεία και παιδικές αντεγκλήσεις και νομίζω δεν ταιριάζουν σε ένα σοβαρό κόμμα και σε μια σοβαρή διαδικασία».

Υπογράμμισε, ωστόσο, ότι πρέπει να κατατεθεί η μήνυση για να ξεκαθαρίσει και τι φταίει και να μην υπάρχουν σκιές και αμφιβολίες.

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις