Απονομή βραβείων 1ου Φοιτητικού Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Επιχειρηματικότητας

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου διοργανώνουν την Τρίτη 20 Οκτωβρίου στις 13:00 στο Αμφιθέατρο Σχολής Επιστημών Οικονομίας, Διοίκησης & Πληροφορικής  του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου* τιμητική εκδήλωση για την απονομή των βραβείων του 1ου Φοιτητικού Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας με θέμα:

 

«ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ»

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες και προτάσεις και θα απονεμηθούν τα βραβεία επίδοσης και συμμετοχής στις ομάδες φοιτητών – προπτυχιακών και μεταπτυχιακών – του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου που συμμετείχαν στον εν λόγω διαγωνισμό  ο οποίος αθλοθετήθηκε και διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Αρκαδίας και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

*Διεύθυνση: Αμφιθέατρο Σχολής Επιστημών Οικονομίας, Διοίκησης & Πληροφορικής, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (Θέση Σέχι, Πρώην 4ο πεδίο βολής, Τρίπολη)

 Ακολουθεί το πρόγραμμα της εκδήλωσης

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

 1ΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

 13.00–13.15     ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ

 13.15–13.25     ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Προέδρου Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Καθ. κ. Δημήτριου Θωμάκου.

 

13.25–13.35     ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Προέδρου Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ιωάννη Μπουντρούκα.

 

13.35–13.50     ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΕΠΙΣΗΜΩΝ

13.50–14.05     ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΜΕΛΕΤΗΣ από την Περιφερειακή Έκθεση Αρκαδικό Πανόραμα με θέμα «Προβλήματα και προοπτικές των ελληνικών επιχειρήσεων».

 14.05–14.20     ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ για κινητά του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με την στήριξη και την συνεργασία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων.

 14.20–15.20     ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

 15.20–15.30     ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

 15.30               ΛΗΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Σπύρος Τσαρμπόπουλος
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις