Απ. Τζιτζικώστας: Ας τολμήσουμε και ας μην κρυβόμαστε πίσω από τείχη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε σήμερα από το Βόλο ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. Απόστολος Τζιτζικώστας, στο πλαίσιο προεκλογικής περιοδείας του στη Θεσσαλίας. Τη χαρακτήρισε επικίνδυνη και τόνισε ότι από τις 23 Νοεμβρίου, θα δοθεί η μάχη ώστε η Ν.Δ. να αναλάβει τις τύχες της χώρας στα χέρια της και να βρει λύση στα προβλήματά της.

Ο κ. Τζιτζικώστας ξεκίνησε την περιοδεία του από τον Αλμυρό όπου συναντήθηκε με τη δημοτική αρχή και φορείς, στη συνέχεια μίλησε στο Βελεστίνο, ενώ στο Βόλο συναντήθηκε με το δήμαρχο Βόλου, στη συνέχεια με επιχειρηματικούς φορείς στο Επιμελητήριο, τα μέλη της ΝΟΔΕ και τέλος μίλησε στην κατάμεστη αίθουσα του κινηματοθεάτρου «Αχίλλειο». Τον κ. Τζιτζικώστα συνόδευαν ο βουλευτής Μαγνησίας του κόμματος Χρ. Μπουκώρος, πολιτευτές και μέλη τη ΝΟΔΕ Μαγνησίας.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Τζιτζικώστας επισήμανε ότι η παράταξη είναι σε σταυροδρόμι και στις 22 Νοεμβρίου θα πρέπει να κάνει μια ξεκάθαρη επιλογή, μεταξύ της φοβικής αντιμετώπισης των πραγμάτων και αλλαγής νοοτροπίας και τρόπου λειτουργίας ως κόμμα. Τόνισε ότι στο πρόσωπό του οι φίλοι και τα μέλη της Ν.Δ. θα πρέπει να βλέπουν την αλλαγή της παράταξης προς το καλύτερο.» Έχει έρθει η ώρα να κάνουμε βήματα. Όταν η παράταξή μας έμεινε στάσιμη, φοβική προβληματισμένη, έχασε. Όταν η παράταξή μας βγήκε μπροστά και μίλησε στην κοινωνία κέρδισε».

Επισήμανε ότι η ιδεολογία της Ν.Δ. είναι η μοναδική που μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση και πρέπει όλοι να είναι περήφανοι όλοι γι αυτή. Τόνισε ότι θα πρέπει να γίνει προσπάθεια να επιστρέψουν στο κόμμα αυτοί που του γύρισαν την πλάτη και δη οι νέοι. «Αυτό μας λέει ότι σήμερα είναι περισσότερο ανάγκη από ποτέ να τολμήσουμε να κάνουμε τις αλλαγές εκείνες που θα δείξουν στους πολίτες ότι πρώτοι εμείς αλλάζουμε το σπίτι μας αντιλαμβανόμενοι τα λάθη μας και κυρίως αλλάζουμε νοοτροπία».

Τόνισε την ανάγκη το κόμμα να ανοίξει στην κοινωνία που αποτελεί τη δύναμή τους και μια παράταξη που ο ιδρυτής της Κ. Καραμανλής απέδειξε ότι γκρεμίζει τείχη, «δεν έχουμε λόγο να κρυβόμαστε πίσω από τείχη». Η Ν.Δ. επισήμανε από τις 23 Νοεμβρίου αλλάζει, ξαναγίνεται κόμμα ελκυστικό στην κοινωνία και ζήτησε απ΄οόλους να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.

Εξέφρασε την πεποίθηση ότι μόλις το κόμμα ανασυγκροτηθεί, θα αντιμετωπίσει τον κ. Τσίπρα και θα πάρει τις τύχες της χώρας στα χέρια του, γιατί «μόνο εμείς μπορούμε να δώσουμε λύσεις Ο κ. Τσίπρας ο ΣΥΡΙΖΑ κοροϊδεύει την ελληνική κοινωνία. Λέει ότι στηρίζει τους αδύναμους συμπολίτες αλλά την ίδια στιγμή δεν πιστεύει στην παραγωγή του πλούτου δεν πιστεύει στην στήριξη του ιδιωτικού τομέα, στο επιχειρείν, στις επενδύσεις που δημιουργούν πρόσθετο εισόδημα. Και ρωτώ πως θα στηρίξει κανείς τους αδύναμους συμπολίτες μας αν η χώρα δεν παράξει πλούτο. Για αυτό και η ιδεολογία μας είναι η επικρατούσα, πρέπει να είμαστε περήφανοι, αλλά όταν έρθει η ώρα να μας καλέσουν οι πολίτες να τους λύσουμε τα προβλήματα, να τηρήσουμε αυτά που πιστεύουμε και να μην φοβηθούμε. Να τολμήσουμε, να προχωρήσουμε σε μεταρρυθμίσεις γιατί η χώρα δεν μπορεί να περιμένει άλλο».

Σπύρος Τσαρμπόπουλος
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις