Αρτοκλασία πραγματοποίησε στην Αθήνα ο Σύλλογος Σπαθαριωτών

Δεν υπάρχουν σχόλια

Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015 το πρωί, στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Λουμπαρδιάρη ο Σύλλογος των εν Αθήναις και Απανταχού Σπαθαριωτών «ο Άγιος Δημήτριος» πραγματοποίησε παρουσία όλων των μελών του Δ.Σ., πολλών Πατριωτών και Πατριωτισσών αλλά και φίλων, την  καθιερωμένη πλέον αρτοκλασία Υπέρ Υγείας των Απανταχού ευρισκομένων Σπαθαριωτών.  Μετά το πέρας της δοξολογίας πραγματοποιήθηκε με κατάνυξη η τελετή της Αρτοκλασίας και στη συνέχεια όλοι οι Σπαθαραίοι και οι Φίλοι ανέβηκαν στον άνωθεν υπαίθριο  χώρο της εκκλησίας όπου τους προσφέρθηκαν καφέδες, γλυκίσματα, αναψυκτικά κ.ά. ΄. Όλα τα ανωτέρω έξοδα  (αρτοκλασία και φιλοξενία) ήταν προσφορά του Πατριώτη μας Γεωργίου Δούρου (Κωνσταντάρα) και της οικογένειάς του.

Ο Πρόεδρος Πάνος Αναγνωστόπουλος και το Δ.Σ. θερμά τους ευχαριστούν και τους εύχονται ο Άγιος Δημήτριος και Προστάτης 

του χωριού μας, να τους χαρίζει Υγεία, Προστασία και Προκοπή.

Επί του έργου της φιλοξενίας όλα τα μέλη του Δ.Σ. και η πρώην Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γιώτα Αναγνωστοπούλου φτιάχνοντας καφέδες και σερβίροντας γλυκίσματα κ.ά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

  • Ο Πολιτευτής  Αρκαδίας Παν.  Καρβελάς
  • Ο Αναπλ. Γραμματέας της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αλέξ. Παντούλης
  • Ο Πρόεδρος Συλλόγου Αρκάδων Ηλιούπολης Νικ. Αντζινάς
  • Η φίλη από Βαλτεσινίκο Γιώτα Αλεξοπούλου
  • Ο Σπαθαρόγαμπρος δημοσιογράφος της εφημερίδας «Γορτυνία»Μπάμπης Σταφυλάς.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστούν τους ανωτέρω αλλά και τους Πατριώτες και Πατριώτισσες που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και τους εύχονται ο Άγιος Δημήτριος να τους χαρίζει Υγεία, Προστασία και Προκοπή.

P1010486 P1010489 P1010491 P1010493

Σπύρος Τσαρμπόπουλος
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις