Αυτοψία της Περιφέρειας σε έργα της Γορτυνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Περιοδεία – επιθεώρηση μαζί με τον Γιάννη Σταματάκο και τεχνικούς της Περιφέρειας πραγματοποίησε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας σε έργα, που υλοποιεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου – ΠΕ Αρκαδίας στη Γορτυνία.

Στο μήνυμα του ο κ.Γιαννακούρας ανέφερε:

Μεταξύ άλλων η περιοδεία είχε σταθμούς τη Γέφυρα Σερά πριν τη Δημητσάνα, εκεί θα διαπλατυνθεί και θα ευθειαστεί το γεφύρι για την καλύτερη διέλευση μεγάλων οχημάτων.

Στη συνέχεια είδαμε ένα έργο που γίνεται μετά στη Ζάτουνα, όπου έχουν τοποθετηθεί πλέγματα για τις κατολισθήσεις των βράχων ενώ έχει πέσει και νέος ασφαλτοτάπητας σε αρκετά σημεία μέχρι του Ράφτη και έχουν καθαριστεί και τα πρανή του δρόμου.

Κατόπιν είδαμε τα έργα στο δρόμο Βλόγγος-Αράχωβα, στο δρόμο από την ΕΟ Τρίπολης-Πύργου προς Βαλτεσινίκο, στο δρόμο μετά το Βαλτεσινίκο όπου γίνονται διαπλατύνσεις και αποστραγγιστικά έργα.

Επιπλέον επισκεφτήκαμε το δρόμο από Μυγδαλιά προς λίμνη Λάδωνα, ένα έργο -σημαία για την Περιφέρεια, αφού θα βοηθήσει στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και ενώνει το έλατο με τη λίμνη.

Επιπροσθέτως είδαμε και κάποιες παρεμβάσεις που θα γίνουν σε στροφές στο δρόμο από της Κυράς το Γεφύρι προς την περιοχή της Φτεριάς (έργο που συγχρηματοδοτείται από την Περιφέρεια και τη ΔΕΗ) και καταλήξαμε στα Μαγούλιανα, όπου έγινε ένα σημαντικό έργο ύδρευσης του οικισμού «ΠΑΝ» αλλά και ένα έργο που θα βοηθήσει στην πυροπροστασία του Μαινάλου.

 

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις