Αύριο ισως το σημαντικότερο παιχνίδι της ιστορίας της ΚΑΕ Αρκαδικός

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μια μέρα έμεινε μέχρι, ίσως το σημαντικότερο παιχνίδι της ιστορίας της ομάδας μας, το Σάββατο κόντρα στην Καβάλα. Η «δίψα» του κόσμου για τον συγκεκριμένο αγώνα που θα παίξει μεγάλο ρόλο για την παραμονή μας στην BASKET LEAGUE ΣΚΡΑΤΣ είναι τεράστια και φάνηκε από την πρώτη μέρα διάθεσης των εισιτηρίων.

Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα «μαγικά» χαρτάκια που μπορεί ο φίλαθλος κόσμος να προμηθευτεί και να ζήσει από κοντά το τελευταίο εντός έδρας φετινό παιχνίδι του Αρκαδικού μας. Έτσι εκτός από το απόγευμα της Παρασκευής, τα εκδοτήρια θα παραμείνουν ανοιχτά και το Σάββατο, την ημέρα του αγώνα, από τις 12:30, ώστε να μπορούν να εξυπηρετηθούν και οι τελευταίοι φίλοι της ομάδας.

Το Σάββατο άπαντες χρειάζονται… με το μυαλό με την καρδιά και με το σώμα, ώστε ο Αρκαδικός μας να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα και να κάνει ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στον μεγάλο φετινό στόχο.

Παρασκευή (1/4): 18:00-20:00

Σάββατο (2/4): 12:30- έως την έναρξη του αγώνα.

Τιμές: 10€

Θυμίζουμε πως με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο που ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. Αρκαδικός ενημερώνει τους φίλαθλους ότι, για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, ο Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας (διαβατήριο ή στρατιωτική ταυτότητα ή άδεια παραμονής) καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου.

Ειδικά για την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, η Κ.Α.Ε. Αρκαδικός θα ήθελε να ενημερώσει, ότι, όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν εισιτήρια από τα εκδοτήρια, να προσέλθουν έγκαιρα, για την αποφυγή συνωστισμού την τελευταία στιγμή.

Πηγή: arcadikosbc.gr

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις