Βασίλης Λεβέντης: Μέτρα ή εκλογές

Δεν υπάρχουν σχόλια

Κατηγορίες κατά τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και της Νέας Δημοκρατίας ότι «κρύβουν την αλήθεια από τον λαό, για τις συντάξεις, τα εργασιακά και για την ανάγκη λήψης μέτρων για την εξασφάλιση του πλεονάσματος πριν και μετά το 2018» εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

 

Μιλώντας από το βήμα του ετήσιου συνεδρίου της ΠΟΜΙΔΑ δήλωσε ότι «ο μεν ΣΥΡΙΖΑ φορολογεί ότι κινείται, στο τομέα της ανάπτυξης έχει μηδενική απόδοση, με την δε φυγή των νέων μας στο εξωτερικό, πλαστογραφεί τα στοιχεία ότι δήθεν μειώνει την ανεργία. Η δε ΝΔ υπόσχεται μείωση ΕΝΦΙΑ και μείωση φόρου επιχειρήσεων, ενώ γνωρίζει και αυτή ότι επενδύσεις δεν έρχονται με κυβέρνηση 152 ή 153 εδρών. Σε μια οικονομία που δεν αιμοδοτείται από νέο αίμα, το να τρως από τις σάρκες σου για να παραμένεις στην εξουσία είναι έγκλημα κατά της κοινωνίας».

Αναφορικά με την πολιτική των τελευταίων χρόνων στα ακίνητα, ο Β. Λεβέντης τόνισε: «Τα ακίνητα τα πυροβολούν όλοι γιατί είναι η εύκολη λύση, τον ΕΝΦΙΑ τον θέσπισε η ΝΔ, τον συνέχισε ο ΣΥΡΙΖΑ και τώρα ο κ. Μητσοτάκης υπόσχεται να τον μειώσει 30%, έτσι φαίνεται περίτρανα ποιος κοροϊδεύει τους ιδιοκτήτες».

Τέλος για την οικονομία είπε: «Οι λύσεις είναι δυο: Μέτρα ή εκλογές, ή μέτρα μετά. Η Ένωση Κεντρώων θα αγωνιστεί για την αφαίρεση των παθογενειών. Το να κουκουλώνεις τα κουσούρια κάτω από το χαλί και να ζητάς νέα μέτρα από μια απελπισμένη κοινωνία είναι ανανδρία».

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις