Βασίλης Λεβέντης: Ο Τσίπρας μου έδινε πέντε υπουργεία και τον απέρριψα

Δεν υπάρχουν σχόλια

«Ο κ. Τσίπρας μου πρότεινε πέντε υπουργεία και το απέρριψα» ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «στον ενικό». Όπως είπε ο κ. Λεβέντης η πρόταση του έγινε «απευθείας, και όχι μέσω του Αλέκου Φλαμπουράρη». «Θα μπορούσα τώρα να είμαι στη θέση του Καμμένου, να έχω πέντε υπουργεία» πρόσθεσε.

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εκτίμησε πως η κυβέρνηση ροκανίζει χρόνο και πως τον Οκτώβριο θα έχουμε εκλογές. Αναφερόμενος στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο πρωθυπουργός, αποκάλυψε ότι «ο κύριος Τσίπρας κυνηγούσε την…  κυρία Βαγενά στους διαδρόμους για να ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο».

Παράλληλα, εκτίμησε ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα μπορέσει να εφαρμόσει τα μέτρα με αυτά την κυβέρνηση. «Όση μετάλλαξη και αν έχει υποστεί ο Τσίπρας δεν θα πείσει», πρόσθεσε, επισημαίνοντας ότι ο δημοσιονομικός κόφτης «είναι πρόστιμο για την έλλειψη αξιοπιστίας. Δεν είναι ηλίθιοι οι ευρωπαίοι ,θα παρακολουθούν τα πάντα», τόνισε.

Επίσης, δήλωσε ότι «είναι πρακτικά αδύνατο να συνεργαστώ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αν συνεργαστώ μαζί του, δεν θα μπορώ να βγω από το σπίτι μου. Αν περιμένει ο κύριος Μητσοτάκης βοήθεια από μένα δεν θα την έχει» . Απέκλεισε, δε, το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με την Χαριλάου Τρικούπη και την Φώφη Γεννηματά.

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις