Βελτίωση του καιρού από σήμερα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Βελτίωση του καιρού αναμένεται από σήμερα με εξαίρεση την Κρήτη και τα ηπειρωτικά ορεινά όπου προβλέπονται πρόσκαιρες μπόρες ή μεμονωμένες καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι παραμένουν πολύ ισχυροί και πνέουν από βόρειες διευθύνσεις τοπικά 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23 έως 30 βαθμούς Κελσίου ενώ στα βόρεια και τα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με πιθανότητα για τοπικές μπόρες ή μεμονωμένες καταιγίδες μέχρι το απόγευμα κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία ανατολικοί νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία από 23 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Σάββατο προβλέπονται λίγες νεφώσεις στα ανατολικά τοπικά αυξημένες με πιθανότητα για πρόσκαιρες μπόρες στην Εύβοια και την Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται καιρός γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία αναμένεται να διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα.

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις