Βεργέτης: Δυσάρεστο και για μας το άδειο γήπεδο

Δεν υπάρχουν σχόλια

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε καλή κατάσταση»

Δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα πανίσχυρη σε όλες τις γραμμές της, χαρακτήρισε για τον Αστέρα αυτό με τον Ολυμπιακό ο Στάικος Βεργέτης, που ωστόσο δεν είναι καθόλου χαρούμενος που το ματς θα γίνει μπροστά σε άδειες κερκίδες.

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δεν αντιμετωπίζει προβλήματα σε καμία γραμμή του. Έχει πολύ ικανούς ποδοσφαιριστές. Η άδεια εξέδρα δεν είναι κάτι που μας χαροποιεί. Αντιθέτως εμείς οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου θέλουμε κόσμο στα γήπεδα. Η συγκέντρωση δεν χάνεται ή δεν αυξάνεται με την παρουσία του. Είναι δυσάρεστο γεγονός ένα άδειο γήπεδο. Δεν θεωρώ πως είναι αβαντάζ. Εμείς θα πάμε εκεί με την μέγιστη συγκέντρωση γατί αν την χάσουμε έστω και για λίγο θα το πληρώσουμε», τόνισε ο προπονητής των Αρκάδων στη Nova.

«Πρώτα θα πρέπει να έχουμε σωστή αμυντική λειτουργία ώστε να εξουδετερώσουμε τα επιθετικά όπλα του Ολυμπιακού. Μετά θα αρχίσουμε να χτίζουμε. Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να έχει τον ρυθμό του αγώνα. Πρώτα υπολογίζουμε τους επιθετικογενείς παίκτες, που είναι κοντά στην περιοχή μας, όμως γνωρίζουμε πως χρειάζεται προσοχή όλη η ομάδα. Πιστεύω θα μας επηρεάσει το παιχνίδι στην Πράγα, όμως είμαστε μία ομάδα που θέλει να βγαίνει στην Ευρώπη οπότε πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό», πρόσθεσε.

Πηγή: sport-fm.gr

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις