Βεργέτης: «Είδατε ένα ποσοστό από τον ΑΣΤΕΡΑ που θέλουμε»

Δεν υπάρχουν σχόλια
Διαβάστε όλα όσα δήλωσε ο Στάικος Βεργέτης μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό (4-0) στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

«Καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Ελπίζω και εύχομαι ο ΑΣΤΕΡΑΣ να πετύχει τους στόχους του και να παρουσιάσει ωραίο ποδόσφαιρο. Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, το πρώτο που κρατάω είναι πως η μοναδική φάση που απειληθήκαμε έγινε στο 85′ με το τετ-α-τετ του Igor. Το δεύτερο είναι η αμυντική μας οργάνωση που έφερε και την επιτυχία καθώς δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να κάνει ευκαιρίες. Eίχαμε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλές φάσεις για γκολ, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε μέχρι το 40′ όπου ευτυχήσαμε και το πετύχαμε με τον Γιάννου. Πηγαίνοντας στα αποδυτήρια είπαμε πως θα κυνηγήσουμε και δεύτερο τέρμα με εγκράτεια στην αμυντική μας οργάνωση. Πράγματι το πετύχαμε, το παιχνίδι άνοιξε και ήταν πιο εύκολο για εμάς. Εύχομαι ο Πανθρακικός να πετύχει τον στόχο της παραμονής».

Για το ευρύ σκορ: «Το 2015 μας άφησε με μία άσχημη εμφάνιση στη Βέροια. Μας στεναχώρησε και μας συνόδεψε αυτή η πικρία στις γιορτές. Κάναμε την αυτοκριτική που χρειαζόταν, συζητήσαμε με τους παίκτες. Κάναμε προπονήσεις και βγάλαμε αυτό που είδατε σήμερα. Είναι ένα ποσοστό από το στιλ που θέλουμε να έχει ο ΑΣΤΕΡΑΣ. Τα παιδιά είχαν την διάθεση και την πρόθεση να αλλάξουν την κατάσταση και αυτό βγήκε στο γήπεδο».

Για τον αγώνα του Κυπέλλου: «Από σήμερα θα αρχίσω να βλέπω το παιχνίδι με τη Λάρισα. Από το ρόστερ του ΑΣΤΕΡΑ μεγάλος αριθμός έχει φτάσει στο σημείο να λογίζεται ως βασικός, θα δούμε τι άφησε το παιχνίδι με τον Πανθρακικό και θα οργανώσουμε το παιχνίδι του Κυπέλλου». 

Για ενδεχόμενες μεταγραφές: «Δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Η ομάδα συνεχίζει να βλέπει ένα- ένα τα παιχνίδια που έρχονται καθώς έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια και εκεί δίνουμε την προσοχή μας».

Για την απόδοση του Ταξιάρχη Φούντα: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής με πλούσια προσόντα που καλείται να τα περιτυλίξει με την κατάλληλη ωριμότητα».

Πηγή: asterastripolis.gr

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις