Γεωργιάδης: «O Τσίπρας θα υπογράψει τα πάντα»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Τη βεβαιότητα ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα κλείσει την αξιολόγηση με φριχτά μέτρα για τον ελληνικό λαό εξέφρασε ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9fm. «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο κ. Τσίπρας θα υπογράψει τα πάντα (…) και θα κλείσει την αξιολόγηση με φριχτά μέτρα για τον ελληνικό λαό» δήλωσε.

 

Αναφερθείς στις απαιτήσεις του Βόλφανγκ Σόιμπλε και τις πιέσεις προς την ελληνική κυβέρνηση, είπε, μεταξύ άλλων, όταν ο Σόιμπλε ζητά την κατάπτυστη επιστολή και ο κ. Τσακαλώτος τη στέλνει τότε δίνουμε την εντύπωση ότι έχουμε παραδοθεί άνευ όρων. Από εκεί και πέρα, είπε ο κ. Γεωργιάδης Σόιμπλε και Τόμσεν θα ζητούν μέτρα χωρίς όρια.

Ερωτηθείς για τις απολύσεις στο δημόσιο και την πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και ΝΔ απάντησε στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ότι η κυβέρνηση χρησιμοποιεί την κλασική μέθοδο Γκέμπελς και διευκρίνισε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή και αφορά στη μονιμοποίηση χιλιάδων εργαζομένων στους Δήμους, είπε ότι δεν μπορείς να προσλαμβάνεις χιλιάδες κόσμου στο δημόσιο, όταν έχεις κόψει συντάξεις και έχεις αυξήσει το ΦΠΑ».

Ερωτηθείς για το εάν εκτιμά ότι θα γίνουν εκλογές είπε ότι τόσο ο Αλέξης Τσίπρας, όσο και οι βουλευτές του θέλουν να μείνουν στην εξουσία, ωστόσο, είπε ότι θα υπάρξει σύγκρουση ανάμεσα στη θέληση του κ. Τσίπρα και των βουλευτών του με την πραγματικότητα και συνήθως. Σε αυτή τη σύγκρουση κερδίζει η πραγματικότητα, κατέληξε ο βουλευτής της ΝΔ.

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις