Γιάννης Διαμαντάκος: Ο κόσμος μας έσπρωχνε προς την νίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Αρκαδικού:

Για το παιχνίδι: «Η νίκη ήταν το ζητούμενο και ήταν πολύ σημαντική για πάρα πολλούς λόγους. Καθοριστικό ρόλο για την έκβαση του παιχνιδιού έπαιξε η μάχη των ριμπάουντ την οποία κερδίσαμε με μεγάλη διαφορά.  Τόσο οι ψηλοί μας όσο και τα υπόλοιπα παιδιά έκαναν εξαιρετική ομαδική δουλειά στα ριμπάουντ.  Νομίζω αυτή έγειρε την πλάστιγγα προς τα εμάς. Όταν ένα παιχνίδι οδηγείται στην παράταση και κρίνεται με τόσο μικρή διαφορά πρέπει να δούμε τις λεπτομέρειες που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο. Θέλουμε στο επόμενο παιχνίδι να  κλείσουμε νικηφόρα την κανονική περίοδο και έτσι ώστε στα play out να προετοιμαστούμε για την σειρά αυτή».

Για την ψυχολογία ενόψει play out: «Όταν έρχεσαι από νικηφόρα αποτελέσματα η αυτοπεποίθηση σου είναι μεγαλύτερη και αυτό μας βοηθάει στο ψυχολογικό κομμάτι. Η σειρά των play out είναι κάτι διαφορετικό. Εκεί διακυβεύονται πολλά πράγματα. Και τα παιχνίδια που έρχονται δεν θα έχουν καμία σχέση με αυτά της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Εμείς καλούμαστε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε για να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται».

Για τον κόσμο: « Είχα δηλώσει και πριν από το παιχνίδι πως ένας από τους κύριους λόγους που θέλουμε να κερδίσουμε είναι και για τον κόσμο γιατί σε αυτή την δύσκολη χρονιά στάθηκε  δίπλα μας δίνοντας μας ώθηση και ενέργεια. Όπως φάνηκε και στο τέλος το γεγονός ότι παίζαμε στην έδρα μας έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο και ο κόσμος μας έσπρωχνε προς την νίκη. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω θερμά γι’ αυτό και βέβαια να τον καλέσω να είναι μαζί μας καις την σειρά των play out που τον έχουμε ακόμα περισσότερο ανάγκη».

 

Πηγή: arcadikosbc.gr

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις