Γιάννης Διαμαντάκος: «Τιμή για μένα ο Αρκαδικός»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Τις πρώτες του δηλώσεις στο arcadikosbc.gr έκανε ο νέος προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Διαμαντάκος.

Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος έχει εμπειρία από τα ευρωπαϊκά γήπεδα, με δύο συμμετοχές σε Eurobasket Νέων Γυναικών με την Εθνική Ρουμανίας, αλλά και δύο σεζόν στην Α1 κατηγορία της Ρουμανίας με τις Icim Arad καi Energia Targu Jiu, οι οποίες αγωνίστηκαν και στο Eurocup, αναφέρθηκε στην νέα σελίδα της καριέρας του και τους στόχους της νέας σεζόν.

Οι δηλώσεις του νέου προπονητή της ομάδας μας: «Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκησης της ομάδας και τον πρόεδρο Μιχάλη Σμυρνιώτη, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Χωρίς υπερβολή, αποτελεί τιμή για μένα η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Αρκαδικού.

Βεβαίως η χρονική συγκυρία είναι λίγο περίεργη, υπό την έννοια ότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις είμαστε υποχρεωμένοι να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Εγώ όμως, είμαι σίγουρος και πεπεισμένος ότι με την αγαστή συνεργασία της διοίκησης, του τεχνικού τιμ και βέβαια με το φίλαθλο κοινό στο πλευρό μας θα καταφέρουμε και τη σεζόν που ξεκινά σε λίγες μέρες, όχι μόνο να έχουμε μια αξιοπρεπή παρουσία αλλά και να δώσουμε πολλές χαρές στους φίλους της ομάδας μας».

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις