Δήμος Τρίπολης: Άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο ο Δήμαρχος στην κατάμεστη πλ. Πετρινού

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σε μία κατάμεστη πλατεία Πετρινού, λίγο πριν τις 8 το βράδυ, και μετά από ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα μουσικό και καλλιτεχνικό ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο. Πυροτεχνήματα και μπαλόνια γέμισαν τον ουρανό της Τρίπολης και σήμαναν την επίσημη έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου.

Τον κόσμο καλωσόρισε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σπύρος Βρέντας, που ευχαρίστησε όλους όσοι βρέθηκαν στην πλατεία Πετρινού αλλά και όσους βοήθησαν για να γίνουν οι εκδηλώσεις και επεσήμανε πως στόχος είναι να περάσουν καλά τα παιδιά, αφού ευτυχισμένες γιορτές σημαίνουν ευτυχισμένα παιδιά.

 Ο κ.Δημήτρης Παυλής επεσήμανε πως φέτος ο Δήμος έχει βάλει ψηλά τον πήχυ, αφού η περσινή χρονιά πήγε πολύ καλά όσον αφορά τις εκδηλώσεις και σημείωσε πως καλούν και κόσμο από άλλες περιοχές να έρθουν και να απολαύσουν το εορταστικό πρόγραμμα που είναι για τα παιδιά, αλλά ταυτόχρονα υπάρχουν εκδηλώσεις και για μεγάλους.

Κατόπιν έδωσε τις ευχές του και το σύνθημα για να ανάψει το δέντρο. Με το άναμμα του δέντρου φωτίστηκαν όλα τα στολισμένα δέντρα της πλατείας Πετρινού και ο ουρανός γέμισε πυροτεχνήματα και μπαλόνια.

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις