Δήμος Τρίπολης: Διευκρινίσεις για τον Στολισμό Χριστουγεννιάτικων δέντρων σε κεντρικούς δρόμους της Τρίπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πολίτες, τους φορείς, τα σχολεία και τους επιχειρηματίες της πόλης μας, για το ενδιαφέρον που δείχνουν σχετικά με την κράτηση του δέντρου που θέλουν να στολίσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων, στις οδούς Εθνικής Αντιστάσεως, Τάσου Σεχιώτη και σε λοιπούς κεντρικούς δρόμους, γεγονός που είναι ενθαρρυντικό για την επιτυχή διοργάνωση των φετινών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Όμως, για διευκόλυνση των υπηρεσιών του Δήμου Τρίπολης, των υπαλλήλων, ηλεκτρολόγων κτλ, παρακαλούμε να μην γίνει κανένας στολισμός και καμία κράτηση, εάν δεν ολοκληρωθεί η διαδικασία τοποθέτησης των χριστουγεννιάτικων δέντρων και των λαμπιονιών, από τους αρμόδιους.

Στα δέντρα που θα τοποθετηθούν σε κεντρικά σημεία, προτεραιότητα κράτησης για στολισμό έχουν τα σχολεία, τα σωματεία και τα ιδρύματα της πόλη μας. Ο Δήμος Τρίπολης θα επιλέξει και θα κάνει την κράτηση, τοποθετώντας καρτελάκια για κάθε ένα ξεχωριστά.

Εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής και κράτησης από τον Δήμο Τρίπολης, τα ελεύθερα δεντράκια που έχουν τοποθετηθεί (που φέτος είναι περισσότερα μετά το μεγάλο περσινό ενδιαφέρον), θα είναι διαθέσιμα για επιχειρήσεις κτλ ώστε να στολιστούν για την υποδοχή των Χριστουγέννων!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Τρίπολης στο: 2713 600400

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις