Δήμος Τρίπολης: Ολοκληρώνονται οι εργασίες στον πεζόδρομο της οδού Φιλελλήνων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ολοκληρώνονται τη Δευτέρα οι εργασίες στον πεζόδρομο της οδού Φιλελλήνων, που αφορούν την αντικατάσταση του παλαιού και φθαρμένου θολωτού αγωγού, με σύγχρονη πλαστική σωλήνα που πληροί όλες τις προδιαγραφές.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής με τον Διευθυντή τεχνικής υπηρεσίας της ΔΕΥΑΤ, Κωνσταντίνο Μανδρώνη έκαναν δηλώσεις για την αποκατάσταση της οδού Φιλελλήνων.

Μιλώντας για την πορεία του έργου, ο δήμαρχος ανέφερε ότι έγινε με το χαμηλότερο δυνατό κόστος (με αυτεπιστασία) και σε απόλυτη συνεργασία των υπηρεσιών του δήμου και της ΔΕΥΑΤ την οποία ευχαρίστησε, ενώ εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του για την αποπεράτωση του έργου, που θα δώσει άλλη πνοή στην περιοχή και πολύ περισσότερο όταν τοποθετηθούν νέα φωτιστικά και παγκάκια. Παράλληλα τόνισε ότι, για την αποτροπή της μέχρι τώρα ανεξέλεγκτης παράνομης στάθμευσης στον πεζόδρομο, θα τοποθετηθούν μπάρες στις δύο εισόδους του και κάλεσε τους περίοικους να μην παρκάρουν εκεί τα αυτοκίνητά τους, ώστε να διευκολυνθούν οι καταστηματάρχες

Ο διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας της ΔΕΥΑΤ Κώστας Μανδρώνης μίλησε για ένα πολύ σημαντικό έργο με το οποίο αντικαταστάθηκε ο παλιός αγωγός. Θα παραδοθεί ένας πεζόδρομος διαφορετικός, τον οποίο θα χαρούν οι δημότες της πόλης.

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις