ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Η αναβολή των εκλογών είναι μια τραυματική εμπειρία στην ιστορία της Νέας Δημοκρατίας. Η πρωτοφανής ανικανότητα του Γραμματέα του κόμματος, ως προέδρου της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής  να οργανώσει τις εκλογές για την ανάδειξη του Πρόεδρου, προκάλεσε απογοήτευση και οργή στις χιλιάδες στελεχών, μελών και φίλων μας.

 

Ευχαριστώ από καρδιάς όσους και όσες προσήλθαν στις κάλπες, για να στηρίξουν με την συμμετοχή τους την εκλογική διαδικασία.

Έχουμε χρέος όσοι ταυτίσαμε την ζωή μας με τη Νέα Δημοκρατία, να προστατέψουμε το κύρος και την αξιοπιστία της  και να στηρίξουμε το ηθικό φρόνημα όσων προσβλέπουν με εμπιστοσύνη στην παράταξη μας.

 

Ο Πρόεδρος του κόμματος κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης   και οι συνυποψήφιοι του, οφείλουν άμεσα να αναλάβουν από κοινού πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση. Οφείλουν να οδηγήσουν με συντεταγμένη διαδικασία το κόμμα στην εκλογή του Προέδρου.

Τέλος, οφείλουν να καταλογίσουν τις ευθύνες σε όσους αναλογούν και να απαλλάξουν την παράταξη από εκείνους οι οποίοι την εξέθεσαν σήμερα αδικαιολόγητα.

Σπύρος Τσαρμπόπουλος
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις