Διαδικασίες δημιουργίας της Τοπικής ομάδας Δράσης ΑΛΦΕΙΟΣ ΜΑΙΝΑΛΟ 2020

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αγαπητές/οι συντοπίτες

Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς που κατά καιρούς έχετε ενδιαφερθεί η και συμμετάσχει στις διαδικασίες δημιουργίας της Τοπικής ομάδας Δράσης ΑΛΦΕΙΟΣ ΜΑΙΝΑΛΟ 2020 και για κάποιο λόγο δεν έχετε γίνει ακόμη μέλος του Αναπτυξιακού Συλλόγου, που αποτελεί την κορύφωση εκείνης της προσπάθειας.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες αναγνώρισης του Αναπτυξιακού μας Συλλόγου ΑΛΦΕΙΟΣ –ΜΑΙΝΑΛΟ 2020 και αποκτήσαμε ΑΦΜ.

Απομένει πλέον η εκλογή από την Γενική Συνέλευση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα οδηγήσει τον Σύλλογο μας για τα επόμενα χρόνια στο έργο του.

Επίσης είναι σε εξέλιξη οι διαδικασίες συγκρότησης της Αναπτυξιακής ΑΡΚΑΔΙΑ 2020, στην οποία θα συμμετέχουμε με 2 αντιπροσώπους και η οποία θα υλοποιήσει το πρόγραμμα ΤΑΠΤΟΚ της περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η συγκεκριμένη Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 26/11/2016, στις 5:00μμ, στο χωρίο Ελληνικό, στην ταβέρνα του Ηλία Ταλούμη.

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι :

Νέα μέλη μπορούν να εγγραφούν στον Σύλλογο και να έχουν δικαίωμα ψήφου στην ΓΣ, ακόμα και μια ημέρα πριν από την ΓΣ με αίτηση τους προς την ΔΕ.

Δικαίωμα υποψηφιότητας για το ΔΣ και την εξελεγκτική επιτροπή έχουν όλα τα ταμιακά ενήμερα μέλη του Συλλόγου. Η αίτηση υποψηφιότητας μπορεί να υποβληθεί και στην αρχή της ΓΣ.

Με εκτίμηση

Τα μέλη της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής του Συλλόγου

Σπύρος Τσαρμπόπουλος
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις