Διαμαντάκος: «Νίκη βαθμολογικής αξίας και όχι μόνο»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ο Αρκαδικός κατάφερε να επικρατήσει του Φάρου Κερατσινίου, πράγμα που όπως ήταν λογικό ικανοποίηση απόλυτα τον προπονητή της ομάδας μας, Γιάννη Διαμαντάκο. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στην σημασία της νίκης αυτής, ενώ έστρεψε αμέσως το βλέμμα στις επόμενες υποχρεώσεις του Αρκαδικού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Διαμαντάκος:

Για την νίκη κόντρα στον Φάρο: ‘’Η νίκη έχει μεγάλη βαθμολογική αξία και όχι μόνο.  Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στα παιδιά διότι σήμερα έκαναν κατάθεση ψυχής και αυτό γιατί ο Φάρος είναι πολύ αξιόλογη ομάδα με έναν ικανότατο προπονητή και με ένα πολύ καλό ρόστερ. Θέλω να τους ευχηθώ καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Το ζητούμενο για εμάς είναι αυτή η σημερινή ιδιαίτερα η αμυντική μας απόδοση να έχει συνέχεια. Έχει πολύ μεγάλη σημασία να μην παρουσιάσουμε αυτές τις διακυμάνσεις στην απόδοση μας οι οποίες μάλιστα έχουν τεράστιες διαφορές μεταξύ τους και είναι από το ένα άκρο στο άλλο. Αυτό είναι το ζητούμενο και θα πρέπει να συνεχίσουμε άμεσα γιατί κατά την άποψη μου δεν υπάρχει και κανένας λόγος για ιδιαίτερους πανηγυρισμούς.

Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος, εμείς έχουμε κάνει κάποιες μεγάλες ήττες και η ήττα στο Ηράκλειο μας έχει στοιχίσει πάρα πολύ γι’ αυτό πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος, να συγκεντρωθούμε στην δουλειά που έχουμε να κάνουμε από Δευτέρα αρχικώς για το επόμενο παιχνίδι αλλά και για την συνέχεια του πρωταθλήματος’’.

Για το αν υπάρχουν κέρδη σε αγωνιστικό και ψυχολογικό επίπεδο: ‘’Στο ψυχολογικό κομμάτι και στο επίπεδο αυτοπεποίθησης βεβαίως έχουμε κέρδη πολλά. Ωστόσο αυτό έρχεται και παρέρχεται πολύ εύκολα. Αυτό που κέρδισε η ομάδα σήμερα είναι η αμυντική της λειτουργία διότι κρατήσαμε πολύ μακριά τον Φάρο από τον μέσω όρο του όπου αν θυμάμαι καλά έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα  σκοράροντας πολύ εύκολα 85 και 90 πόντους . Σήμερα δεν κατάφερε να ξεπεράσει ούτε τους 70 και νομίζω πως αυτό είναι το αγωνιστικό κέρδος όμως αυτό δεν λέει κάτι αν δεν υπάρχει συνέχεια. Το είχα πει και στην προηγούμενη νίκη με τους Μαχητές ότι απαιτείται διάρκεια. Αυτό που βγάλαμε σήμερα με το πάθος, την ενέργεια και την αμυντική μας λειτουργία πρέπει να το βγάζουμε σε κάθε παιχνίδι’’.

Πηγή: arcadikosbc.gr

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις