Δωρεάν σεμινάριο στην Τρίπολη για τους επαγγελματίες του τουρισμού μέσω της πρωτοβουλίας Grow Greek Tourism Online

Δεν υπάρχουν σχόλια

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, σε συνεργασία με τo Grow Greek Tourism Online, πρωτοβουλία της Google, το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, τον ΕΟΤ και τον ΣΕΤ, σας προσκαλεί στο δωρεάν σεμινάριο, που συνδιοργανώνει με τους παραπάνω φορείς για τις ψηφιακές δεξιότητες τη Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 7μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητήριου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21).
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων των επαγγελματιών τουρισμού, και όχι μόνο, σε όλη την Ελλάδα και η εκπαίδευσή τους σε διαδικτυακά εργαλεία. Η πρωτοβουλία ξεκίνησε το 2014 & 2015 σε 8 προορισμούς και πλέον εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα.
Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, πραγματοποιούνται δωρεάν σεμινάρια σε 30 περιοχές σε όλη την Ελλάδα, διάρκειας 1 – 1,5 ώρας.
Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε πως μπορείτε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο ακόμα και με δωρεάν εργαλεία, δηλώστε συμμετοχή μιας και λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για επιπλέον πληροφορίες για το πρόγραμμα αλλά και να δηλώσετε συμμετοχή, μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα του Grow Greek Tourism Online (https://events.withgoogle.com/grow-greek-tourism-online-peloponnesos/arkhike).

Σπύρος Τσαρμπόπουλος
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις