Εκρηκτικός μηχανισμός στο σπίτι του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Σιμορέλη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Επίθεση από αγνώστους με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό/γκαζάκια καταγγέλλει πως δέχτηκε, στο σπίτι του στη Μουριά Τρικάλων, ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σιμορέλης, με σχετική ανακοίνωσή του προς τον τοπικό τύπο.

Είμαι σίγουρος, τονίζεται στην ανακοίνωση, πως η ενέργεια αυτή καταδικάζεται από σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο και τη δημοκρατική κοινωνία των Τρικάλων γιατί πολύ απλά παραπέμπει σε άλλες σκοτεινές εποχές, για να καταλήξει: «Να γνωρίζουν καλά όλοι ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται από πρακτικές του υποκόσμου. Οι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α είμαστε μέσα στις τοπικές μας κοινωνίες, δίπλα στους πολίτες, δεν κρυφτήκαμε ποτέ και δεν θα το κάνουμε ούτε και τώρα». Ενημερώθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων για το περιστατικό, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων.

Ανακοίνωση με αφορμή την υπόθεση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως «η επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χ.Σιμορέλη είναι μια αποκρουστική ενέργεια που προσιδιάζει σε πρακτικές υποκόσμου. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εκβιάζεται και δεν τρομοκρατείται. Τέτοιες περιθωριακές ενέργειες δεν μπορούν να υπονομεύσουν τη δημοκρατία και βρίσκουν απέναντί τους σύσσωμη την ελληνική κοινωνία».

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις