ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Η υπεύθυνη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
Για ακόμη μία φορά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εμπαίζει τους πολίτες και συγκεκριμένα τους 635.000 δικαιούχους των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ καθώς ακόμη δεν καταβλήθηκαν τα αντίστοιχα ποσά στους λογαριασμούς τους. Το ποσό αυτό πολλοί άνθρωποι, και ιδίως ηλικιωμένοι, τoπεριμένουν πως και πως. Κι όμως, ο Γ.Γ. του Υπουργείου Εργασίας δηλώνει ότι είναι άγνωστο το πότε θα καταβληθούν τα επιδόματα!
Λίγους μόλις μήνες πριν, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα χρησιμοποιούσε τα χρήματα για τα οικογενειακά επιδόματα για να πληρώσει το ΔΝΤ!
Είναι πλέον σαφές ότι η ρητορεία περί στήριξης των αδύναμων κοινωνικών ομάδων δεν βρίσκει αντίκρισμα και αποτελούσε ένα ακόμη προεκλογικό ψέμα του κ. Τσίπρα.
Η Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ – Κινήσεις Πολιτών) καλεί την κυβέρνηση να ενημερώσει τους πολίτες και για το σκοπό αυτό, η Κοινοβουλευτική της Ομάδα, κατέθεσε Ερώτηση προς τον Υπουργό Εργασίας, ζητώντας να εξηγήσει τους λόγους της καθυστέρησης καταβολής των επιδομάτων καθώς και την ακριβή ημερομηνία που αυτά θα καταβληθούν.

Σπύρος Τσαρμπόπουλος
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις