ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας και η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ),  έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση του «Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων» την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Στην διάρκεια την εκδήλωσης θα  γίνει αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος από τους :

  • Καθηγητή Πέτρο Μάλλιαρη – Επιστημονικός Συντονιστής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος.
  • Νικόλαο Βλασσόπουλο, Υπεύθυνος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος.
  • Μάκη Φιτέογλου, Στέλεχος της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης της ΕΕΔΕ.
  • Βρυώνη Κατερίνα, Απόφοιτη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Υπεύθυνη Εξαγωγών Εταιρίας Κωνσταντόπουλος ΑΕ και Ιδιοκτήτρια Καταστήματος Εστίασης στην Καλαμάτα.

 

Στο τέλος της εκδήλωσης θα γίνει ανοιχτή συζήτηση για το πρόγραμμα όπου θα μπορείτε να θέσετε τα ερωτήματά σας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Επιμελητήριο Αρκαδίας όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες στα τηλέφωνα: 2710 227141-2.

 Λίγα λόγια για το πρόγραμμα   

Το πρόγραμμα  είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων, οργανισμών και αυτοαπασχολούμενων  τα οποία επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης και γενικότερων καθηκόντων (general management). Επισημαίνεται δε ότι στα  26 χρόνια λειτουργίας του,  έχουν  αποφοιτήσει  Πανελλαδικά (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα, Ιωάννινα, Κυκλάδες,  Ρόδο, Λαμία, Βόλο, Καλαμάτα, Κοζάνη, Δράμα , Κόρινθο, Κομοτηνή, Ρέθυμνο, Χαλκίδα  και Χανιά κ.α) 4.000 στελέχη  που ήδη έχουν  επιτυχημένη καριέρα στο χώρο των επιχειρήσεων.

Η ποιότητα  της προσφερόμενης εκπαίδευσης στηρίζεται σε σημαντικό βαθμό στην παρακολούθηση των σύγχρονων εξελίξεων στο διεθνή επιχειρησιακό στίβο μια που η επιχειρηματική δραστηριότητα αποκτά όλο και πιο έντονα Παγκόσμιο χαρακτήρα.

Το διδακτικό προσωπικό αποτελεί πετυχημένο συνδυασμό Καθηγητών με έμπειρους Μάνατζερ, διακεκριμένους εισηγητές και προσωπικότητες από τον κόσμο των επιχειρήσεων.

Έναρξη της 1ης Σειράς Αρκαδίας:  20 Νοεμβρίου 2015

Δικαίωμα Συμμετοχής: 3.900 €

Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί το Μάιο του 2017 και τα μαθήματα θα διεξάγονται στα Ελληνικά Παρασκευή 17:00-21:30 και Σάββατο 09:00-17:00 ανά δεκαπέντε ημέρες

Το κόστος μπορεί να καλυφθεί με το 0,24% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

 

Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες, πρόγραμμα, βιογραφικά καθηγητών και όλα τα μαθήματα μπορείτε να τα βρείτε στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίο Αρκαδίας www.arcadianet.gr

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται  στα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

            Τηλ.: 2710227141, Υπεύθυνη κα Σακελλαρίου Σοφία

             E-mail: info@arcadianet.gr

 

 

 

Σπύρος Τσαρμπόπουλος
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις