Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθησαν, χθες (24.5.2016) το απόγευμα, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, δύο (2) ημεδαπές, ηλικίας 23 και 29 ετών, αντίστοιχα, γιατί αφαίρεσαν από κατάστημα- υπεραγορά τροφίμων, προϊόντα διατροφής και είδη υπόδησης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άργους.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, μία (1) περίπτωση απάτης σε βάρος ημεδαπών, που είχε γίνει κατά το χρονικό διάστημα από τα μέσα μηνός Απριλίου 2016 έως και τις αρχές του μηνός Μαΐου 2016, στην Τρίπολη Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή, κατηγορείται ένας (1) 17χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για απάτη.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, μία (1) περίπτωση κλοπής ποδηλάτου ημεδαπού, που είχε γίνει το Μάρτιο του έτους 2015, στην Κόρινθο Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, κατηγορείται ένας (1) 40χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για κλοπή, ενώ το ποδήλατο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, μία (1) περίπτωση απάτης σε βάρος ημεδαπού, που είχε γίνει την 17.5.2016, στην Κόρινθο Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, κατηγορείται μία (1) 36χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία, για απάτη.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Συνελήφθησαν, χθες (24.5.2016) το μεσημέρι, στο 65,5ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ταράψας-Μονεμβασιάς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 31 και 37 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητα κάνναβης και μικροποσότητα υγρής ουσίας, η σύσταση της οποίας ερευνάται. Επιπλέον σε έρευνες που έγιναν χθες (24.5.2016) το απόγευμα, στους Μολάους Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μολάων, του Αστυνομικού Σταθμού Μονεμβασιάς και του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, στην οικία και σε επιχείρηση του 37χρονου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν τρία (3) ξίφη, δεκαεννέα (19) φιαλίδια με υγρή ουσία, η σύσταση της οποίας ερευνάται και έξι (6) δισκία, η σύσταση των οποίων ερευνάται, ενώ σε έρευνα που έγινε στην οικία του 31χρονου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν δύο (2) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 60 και 80 εκατοστών, αντίστοιχα, ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -108,6- γραμμαρίων και -64- κροτίδες. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μολάων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Χθες (24.5.2016) το απόγευμα, στο 3ο χιλιόμετρο της Επαρχιακή Οδού Μεσσήνης- Μελιγαλά, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα που οδηγούσε 71χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 71χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης.

Σπύρος Τσαρμπόπουλος
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις