Επιμελητήριο Αρκαδίας: Ενημερωτική εκδήλωση: «Δάνεια – Τράπεζες: τρόποι προστασίας, ρύθμισης και εναλλακτικές λύσεις»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αγαπητοί,

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας έχει την τιμή να σας προσκαλέσει τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, στις 6.30 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, στην επίκαιρη εκδήλωση που απευθύνεται σε επιχειρηματίες και όχι μόνο, με θέμα: « Δάνεια – Τράπεζες: τρόποι προστασίας, ρύθμισης και εναλλακτικές λύσεις».

Τα θέματα τα οποία θα αναπτυχθούν στη διάρκεια της εκδήλωσης: 
1. Ρυθμίσεις Τραπεζικών Δανείων και Οφειλών
2. Αναδιάρθρωση και ρύθμιση δανείων με σκοπό τη μείωση του τραπεζικού κόστους δανεισμού.
3. «Κόκκινα» Δάνεια
4. Προστασία επιχειρήσεων από τις Τράπεζες
5. Απεγκλωβισμός από τις Τράπεζες με βιώσιμες λύσεις και επιτόκια
6. Νόμος Κατσέλη – Νόμος Δένδια – Νόμος Σταθάκη

  1. Κώδικας Δεοντολογίας Τράπεζας της Ελλάδος
  2. Χρηματοδότηση & αυτοχρηματοδότηση επιχειρήσεων.

Η ενημέρωση βασίζεται και περιλαμβάνει και όλα τα νέα μέτρα του νέου νομοσχεδίου που ψηφίστηκε για τα δάνεια, τα κόκκινα δάνεια, τους πλειστηριασμούς και τις δυνατότητες ρύθμισης και αναδιάρθρωσης δανείων.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρηματίες μπορούν να αναδιαρθρώνουν τα τραπεζικά τους δάνεια και να μειώνουν το συνολικό κόστος τραπεζικού δανεισμού, επιτυγχάνοντας αφενός χρόνους προστασίας – προσαρμογής στο τραπεζικό σύστημα και αφετέρου βιώσιμες λύσεις.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσουν ερωτήσεις.
Ομιλητές – εισηγητές:

  • Γαλλιάκης Χρήστος, Οικονομικός Διευθυντής
  • Δημούση Αναστασία, χρηματοκοικονομικός σύμβουλος, της εταιρείας τραπεζικών διαμεσολαβητών, διαπιστευμένων από την Τράπεζα της Ελλάδος, V.P. Negotiations.

Σημειώνεται ότι οι εισηγητές της εκδήλωσης θα παρέχουν προσωπική συμβουλευτική υποστήριξη (ανάλυση δανεισμού και προτεινόμενες λύσεις), στις 20 και 21 Δεκεμβρίου 2016, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Επιμελητηρίου.

Για δηλώσεις συμμετοχής και αίτηση παροχής προσωπικής συμβουλευτικής υποστήριξης, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την σχετική φόρμα έως και την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016 στον σύνδεσμο (Link) : http://vpnegotiations.gr/vp/ ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2130 238504, 693 2286243 με την κα. Δημούση Αναστασία.

Με εκτίμηση,

Για το Επιμελητήριο Αρκαδίας

Ο Πρόεδρος

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑΣ

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις