Επιμελητήριο Αρκαδίας: Στήριξη στον Ραδιομαραθώνιο Αγάπης του συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Την στήριξη ζητούν με επιστολή, ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Μπουντρούκας και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στους Αρκάδες επαγγελματίες στον Ραδιομαραθώνιο Αγάπης που διοργανώνει ο Σύλλογος ΑμεΑ Αρκαδίας για τη Λειτουργία Κέντρου Δημιουργικής Απασχόληση για παιδιά με Αναπηρία στην Τρίπολη.

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ο Σύλλογος ΑμεΑ Αρκαδίας ανέλαβε την πρωτοβουλία να διοργανώσει ένα Ραδιομαραθώνιο Αγάπης τη Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2017, με στόχο την Ίδρυση και Λειτουργία Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά με Αναπηρία στην Τρίπολη.  Εκείνη την ημέρα θα συνεργαστούν τρία ( 3 ) ραδιόφωνα της Τρίπολης ( ΕΡΤ Τρίπολης, Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 9.15 και Αρκαδία 9.38 ) προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τον παραπάνω σκοπό.

Ως Επιμελητήριο Αρκαδίας στηρίζουμε αυτήν την προσπάθεια του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας και ελπίζουμε να τύχει και της δικής σας στήριξης, στο βαθμό που ο καθένας μπορεί και θέλει. Διανύουμε δύσκολους καιρούς στο χώρο των επιχειρήσεων, αλλά δεν πρέπει να χάνουμε το κουράγιο μας και να βρίσκουμε τη δύναμη να στηρίζουμε και πρωτοβουλίες σαν και αυτή, προς όφελος όλης της τοπικής κοινωνίας και των ανθρώπων που χρειάζονται τη στήριξή μας.

Με εκτίμηση,

Ιωάννης Μπουντρούκας
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αρκαδίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΜΕΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΝΟΜΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις