Επισκέψεις… «ελπίδας» για τον Αρκαδικό

Δεν υπάρχουν σχόλια

Κοντά στους μαθητές του 4ου Λυκείου Τρίπολης και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης βρέθηκε αντιπροσωπεία της ομάδας του Αρκαδικού, συνεχίζοντας με επιτυχία το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί.

Οι αθλητές μας Χριστόφορος Στεφανίδης, Άκης Καλλινικίδης και Ντέβον Βαν Όοστρουμ συνοδευόμενοι από τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας Τάκη Παγκράτη, συνομίλησαν με τα παιδιά και φωτογραφήθηκαν μαζί τους  χαρίζοντας ενθουσιασμό κι ελπίδα.

Παράλληλα, μοίρασαν συμβολικά δώρα και αυτόγραφα, απάντησαν σε ερωτήσεις των μαθητών, ενώ έδωσαν και προσκλήσεις για το σημαντικό παιχνίδι του Σαββάτου με την Κηφισιά, στις 17:00 στο ΔΑΚ Τρίπολης.

Όπως είναι φυσικό, η ικανοποίηση στα πρόσωπα των μαθητών – φίλων του Αρκαδικού ήταν έκδηλη και το ραντεβού ανανεώθηκε για το ερχόμενο Σάββατο στο γήπεδο με την παρουσία μαθητικής εξέδρας.

Την αντιπροσωπεία της ομάδας μας, υποδέχθηκαν οι διευθυντές των Σχολικών Μονάδων κος Ζαφειρόπουλος Παναγιώτης και κα. Κιντή Σοφία τονίζοντας τη σημαντικότητα τέτοιων πρωτοβουλιών, που συμβάλουν στην προαγωγή και προώθηση του αθλητισμού κι ευχαριστώντας για την επίσκεψη και την ανάσα χαράς που προσέφεραν οι παίχτες στα παιδιά.

Πηγή: arcadikosbc.gr

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις