Επιχειρηματικό – Οικονομικό Δελτίο Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, στο πλαίσιο των προσπαθειών του για την τόνωση των Αρκαδικών επιχειρήσεων και την προώθησή τους, προγραμματίζει την επιδότηση των επιχειρήσεων μελών του σε σημαντικές κλαδικές εκθέσεις του εσωτερικού για το 2017.

ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ Ν ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΕΤΟΣ 2016

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η εγκύκλιος με τον τύπο και το περιεχόμενο των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φορολογικού έτους 2016 των νομικών προσώπων και νομικών οντοτήτων του άρθρου 45 του ν. 4172/2013  και καθορίζονται τα δικαιολογητικά που υποβάλλονται μ’ αυτές. Υποβολή των δηλώσεων με τη χρήση ηλεκτρονικής μεθόδου επικοινωνίας των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος των νομικών προσώπων και νομικών οντοτήτων του άρθρου 45 του ν. 4172/2013.

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΈΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ «FOODEXPO»

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Δικτύου Enterprise Europe Netwok, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της εξωστρέφειας των Αρκαδικών Προιόντων και της έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»  συμμετέχει με περίπτερο στη Διεθνή έκθεση Τροφίμων & Ποτών  «FOODEXPO» που θα πραγματοποιηθεί από 18 εώς 20 Μαρτίου 2017 στο MetropolitanExpo. Απαραίτητη προυπόθεση για την είσοδό σας στην Food Expo είναι να έχετε μαζί σας την επαγγελματική σας σφραγίδα.

To περίπτερο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας θα βρίσκεται στο HALL 1/ F70.

Μέρες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης: Σάββατο 18 Μαρτίου – 10 π.μ – 19.30 μ.μ. Κυριακή 19 Μαρτίου 10 π.μ – 19.30 μ.μ, Δευτέρα 20 Μαρτίου 10 π.μ – 19.00 μ.μ.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Το ENTERPRISE GREECE σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας μέλος του Enterprise Europe Network,  για την άμεση και σωστή πληροφόρηση των εν δυνάμει εξαγωγικών επιχειρήσεων της χώρας και των εξαγωγέων που βρίσκονται κυρίως σε αρχικό στάδιο,  διοργανώνουν Τετάρτη 22 και Πέμπτη 23 Μαρτίου, απογευματινές ώρες,  δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια διάρκειας 8 ωρών (4 ώρες/μέρα)  με θέμα: «Δημιουργία εξαγώγιμου προϊόντος & εξαγωγικές διαδικασίες» στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr

 

ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΑ ΑΣΙΑΣ

Οι ευκαιρίες και οι δυνατότητες για τη δραστηριοποίηση των ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων στην αγορά της Ιαπωνίας, καθώς και για την προώθηση τροφίμων και ποτών στη Νοτιοανατολική Ασία, βρέθηκαν στο επίκεντρο ενημερωτικής ημερίδας που διοργάνωσαν, την Τετάρτη 15 Μαρτίου, το Enterprise Greece και το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Δικτύου Enterprise Europe Network, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της εξωστρέφειας των Πελοποννησιακών επιχειρήσεων.

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις