Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας: Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα και την εστίαση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Η εταιρεία που έχει αναλάβει την καθαριότητα και την εστίαση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης οφείλει στις καθαρίστριες, και όχι μόνο, μισθούς τριών μηνών, όπως καταγγέλλει με επιστολή του το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας, προς τη διοίκηση του νοσοκομείου.

Η επιστολή του Εργατικού Κέντρου, που κοινοποιείται στο ΣΕΠΕ Πελοποννήσου, τον ειδικό γραμματέα του ΣΕΠΕ, το υπουργείο Υγείας και στους βουλευτές της Αρκαδίας, ζητώντας την παρέμβασή τους για να λυθεί το πρόβλημα, υπογραμμίζει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που μένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι.

Συγκεκριμένα η καταγγελία αναφέρει ότι, «Σας κάνουμε γνωστό ότι η εταιρεία ΑΝΟΔΙΚΗ ΑΕ, που έχει αναλάβει την καθαριότητα και την εστίαση στο χώρο του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, συνεχίζοντας την ίδια τακτική που για πολλοστή φορά έχουμε καταγγείλει, οφείλει στους εργαζόμενους τις αποδοχές των τελευταίων τριών μηνών. Είναι προφανές και ευκόλως αντιληπτό ότι αυτοί οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν κυριολεκτικά, πρόβλημα διαβίωσης. Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες προκειμένου να εξοφληθούν οι οφειλόμενες αποδοχές».

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις