Εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα με προγράμματα απεξάρτησης από ΚΕΘΕΑ-ΔΙΑΒΑΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Την πρώτη ελληνική εφαρμογή, σχετική με προγράμματα απεξάρτησης για κινητά τηλέφωνα, δημιούργησαν τα μέλη που παρακολουθούν τη φάση της κοινωνικής επανένταξης του ΚΕΘΕΑ-ΔΙΑΒΑΣΗ και μάλιστα κέρδισαν την πρώτη θέση στην «ΕΦΑΡΜΟΓΙΑΔΑ #5».

Τα μέλη της κοινωνικής επανένταξης του βραδινού προγράμματος ΚΕΘΕΑ-ΔΙΑΒΑΣΗ έφτιαξαν μια ομάδα ενημέρωσης, με σκοπό την πληροφόρηση για το πως μπορεί κάποιος χρήστης και το περιβάλλον του να βοηθηθεί, για το που μπορεί να απευθυνθεί, καθώς και για όλες τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του προγράμματος. «Μέσα από την δική μας προσπάθεια και το δικό μας αγώνα νιώσαμε την ανάγκη να ανταποδώσουμε τη βοήθεια και τη φροντίδα που πήραμε και μέσα από εμάς, να ακουστεί ότι υπάρχει λύση στο πρόβλημα της εξάρτησης», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Ξεκίνησαν την προσπάθεια με σκοπό το πρόγραμμα να γίνει προσβάσιμο σε όποιον το χρειάζεται και έτσι δημιούργησαν την εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, ώστε να δίνει τη δυνατότητα σε όποιον την έχει εγκαταστήσει, με ένα πάτημα στο πεδίο «Καλέστε τώρα», να συνδέεται άμεσα με το κέντρο ενημέρωσης και συμβουλευτικής του ΚΕΘΕΑ-ΔΙΑΒΑΣΗ. Η εφαρμογή, εκτός από αυτό, δίνει πληροφορίες για τη λειτουργία του ΚΕΘΕΑ-ΔΙΑΒΑΣΗ, τους τρόπους προσέγγισης, ενημερώνει για τα τελευταία νέα του, έχει απαντήσεις σε FAQ, περιέχει μαρτυρίες ανθρώπων που παρακολούθησαν το πρόγραμμα και είναι συνδεδεμένη με τα profiles του KΕΘΕΑ-ΔΙΑΒΑΣΗ στο Facebook και στο Twitter.

Η ομάδα έλαβε μέρος στην «efarmogiada #5″, διαγωνισμό για web developers και applications, και πήρε την πρώτη θέση. «Η χαρά και η συγκίνησή μας μεγάλη και για την αναγνώριση της προσπάθειας μας αλλά και για μία ακόμα φορά είδαμε έμπρακτα ότι, όποιος θέλει … μπορεί να καταφέρει αυτό που ονειρεύεται και επιθυμεί.»

Η εφαρμογή τρέχει σε λειτουργικό android και μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν.

https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.kethea_diavasi.kdapp

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις