Εφαρμογή για κινητά του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Οδηγός εκπτώσεων και προνομίων – Εφαρμογή για κινητά
του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Φίλε επαγγελματία,

η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειάς της για την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών προς τα μέλη – επαγγελματίες και σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου συνεχίζει για δεύτερη χρονιά τον «Ηλεκτρονικό Φοιτητικό οδηγό Εκπτώσεων & Προνομίων ΠΑΠΕΛ». Ένα νέο σύγχρονο εργαλείο για την ενθάρρυνση των μελών του.
ο οποίος θα απευθύνεται σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (ΠΑΠΕΛ).
ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ – ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ στον πρώτο φοιτητικό οδηγό παρακαλούνται να μας ενημερώσουν άμεσα για τυχόν αλλαγές ή διορθώσεις που θέλουν να κάνουν στα στοιχεία που είχαν δηλώσει. Στο τέλος της επιστολής θα βρουν όλες τις χρήσιμες πληροφορίες επικοινωνίας.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ:

Στόχος του Ηλεκτρονικού Οδηγού Εκπτώσεων θα είναι να διευκολύνει την καθημερινότητα των φοιτητών του ΠΑΠΕΛ και να αυξήσει τα οφέλη που θα έχουν. Ενημερώνοντας τους φοιτητές για τα καταστήματα και άλλους χώρους που θα τους προσφέρουν εκπτώσεις & προνόμια, θα δοθεί μια πολύ σημαντική δυνατότητα στους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται κυρίως στην Αρκαδία, να προωθήσουν τις επιχειρήσεις τους στο δυναμικό κοινό των φοιτητών του ΠΑΠΕΛ, προβάλλοντας παράλληλα τις προσφορές τους προς τους φοιτητές.
Κάθε επιχείρηση που δραστηριοποιείται σε αντικείμενα που σχετίζονται με τις ανάγκες που μπορεί να έχει ένας φοιτητής καθ’ όλη την διάρκεια των σπουδών του, μπορεί να καταχωρηθεί σε μια από τις κατηγορίες του οδηγού, οι οποίες μπορεί να είναι: Καταστήματα & Αγορές, Φαγητό, Διασκέδαση & Ψυχαγωγία, Σινεμά & Θέατρο, Υπηρεσίες, Υγεία & Ομορφιά, Διακοπές, κλπ.
Τα οφέλη που ενδέχεται να προκύψουν για κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση είναι μεταξύ άλλων:
1. Αύξηση του πελατολογίου της ενδιαφερόμενης επιχείρησης μέσα από τη δωρεάν προβολή της σε όλη τη φοιτητική κοινότητα του ΠΑΠΕΛ, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, αυτή τη στιγμή αριθμούν 3.668 Φοιτητές.
2. Αύξηση των πωλήσεων της επιχείρησης παρέχοντας στους φοιτητές έκπτωση ή προνόμια οποιασδήποτε μορφής όπως (ποσοστιαία έκπτωση, ειδικό μενού, διαμόρφωση ειδικών τιμών για συγκεκριμένες ώρες ή μέρες, κλπ)
3. Έγκαιρη ενημέρωση του αγοραστικού κοινού-φοιτητές για νέα προϊόντα, υπηρεσίες, προσφορές, εκπτώσεις, προνόμια που μπορεί να απολαμβάνει 365 μέρες το χρόνο.
Επίσης, κάθε επαγγελματίας έχει τη δυνατότητα εκτός από τις προνομιακές τιμές του προς τους φοιτητές στον οδηγό, να προβάλει καινούργιες ή ανανεωμένες και επίκαιρες προσφορές προς τους φοιτητές εξασφαλίζοντας έτσι το πρόσθετο όφελος μιας συνεχούς παρουσίας. Προσφορές με υψηλό όφελος προς τους φοιτητές, θα καταχωρούνται στην κατηγορία Προσφορές του οδηγού και επίσης θα αποστέλλονται σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης ομάδων φοιτητών για να ενημερώνονται οι φοιτητές μας εγκαίρως για τα προνόμια που τους προσφέρονται.
Ο οδηγός θα βρίσκεται αναρτημένος στην Ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και μία φορά το μήνα περίπου, θα αποστέλλεται υπενθύμιση σε όλους τους φοιτητές, όπου θα καλούνται να κάνουν χρήση των προνομίων τους. Ο οδηγός θα εμπλουτίζεται όλο το χρόνο δίνοντας μια άμεση ενημέρωση στους φοιτητές. Οι φοιτητές για να επωφεληθούν των εκπτώσεων ή των προσφορών από τις συνεργαζόμενες εταιρείες, θα πρέπει να δείξουν τη φοιτητική τους ταυτότητα, αν τους ζητηθεί.
Εφαρμογή για κινητά
Παράλληλα με τον φοιτητικό οδηγό το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου με την στήριξη και την συνεργασία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας δημιούργησε εφαρμογή για κινητά για την άμεση ενημέρωση των φοιτητών όπου και αν βρίσκονται.
Η εφαρμογή παρέχει αναλυτικές πληροφορίες για όλες τις καταχωρίσεις με πλήρη στοιχεία επικοινωνίας, χάρτη, οδηγίες διαδρομής και ποσοστά εκπτώσεων.
H τρέχουσα έκδοση είναι ήδη διαθέσιμη μέσω των Apple Store για συσκευές με λειτουργικό σύστημα iOS και μέσω Google Play για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android.

Δωρεάν η συμμετοχή των επιχειρήσεων με την παροχή έκπτωσης στον Φοιτητικό Οδηγό και στην εφαρμογή στα κινητά
Όποια επιχείρηση ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στον Φοιτητικό Οδηγό και στην Εφαρμογή για Κινητά, προσφέροντας την έκπτωση που επιθυμεί, να επικοινωνήσει με το Επιμελητήριο Αρκαδίας όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες στα τηλέφωνα: 2710 227141-2 ή να επισκεφτεί την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr να κατεβάσει την αίτηση και να την στείλει υπογεγραμμένη με σφραγίδα στο φαξ: 2710 233738.

Στις ιστοσελίδες του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr και του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου www.uop.gr δίνονται όλες οι πληροφορίες για να κατέβει η εφαρμογή στο κινητό.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας και η Διεύθυνση Σπουδών επιθυμούν να συνεργαστούν με όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις ούτως ώστε οι φοιτητές να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές και ταυτόχρονα οι επιχειρήσεις της περιοχής να μπορούν να προβάλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Με εκτίμηση,

 Ο Πρύτανης                                                                                                  Ο Πρόεδρος

  του Πανεπιστημίου Πελ/σου                                                                     του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

    Κωνσταντίνος Γ. Μασσέλος                                                                          Ιωάννης Μπουντρούκας

Σπύρος Τσαρμπόπουλος
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις