Εύη Τατούλη: «Εύκολες λύσεις & μαγικά ραβδάκια δεν υπάρχουν!»

Δεν υπάρχουν σχόλια

«Εύκολες  λύσεις δεν υπάρχουν, ούτε μεσσίες, ούτε μαγικά ραβδάκια» τόνισε μεταξύ άλλων η πολιτευτής Αρκαδίας Εύη Τατούλη σε συνέντευξή της στο Best TV Καλαμάτας την Παρασκευή 9.12.2016. Με την ευκαιρία μίλησε και για πολλά άλλα θέματα, όπως για το νέο διεθνές τοπίο που καταγράφεται και το ρόλο της Ελλάδος σε αυτό, για τη νέα ταυτότητα της Ν.Δ. και τις προτεραιότητες που βάζει στην ατζέντα της, ενώ παράλληλα τόνισε ότι πρέπει να επαναπροσδιοριστεί η σχέση των πολιτικών με τους πολίτες.

Σημείωσε χαρακτηριστικά: «Η αίσθησή μου από την καθημερινή επαφή με τους πολίτες είναι ότι δεν ανέχονται πλέον το ψέμα, επιδιώκουν την αλήθεια και την αποτύπωση ενός ρεαλιστικού οράματος που θα το καταλάβει κάποιος στην καθημερινότητά του. Η ΝΔ στο κομμάτι της αξιοπιστίας, του ρεαλισμού και του οράματος έχει κερδίσει το τελευταίο διάστημα παρά πολλά. Από εκεί και πέρα το όραμα οφείλει καθένας από εμάς να το χτίζει στην τοπική του κοινωνία και νομίζω ότι αυτή είναι η δουλειά του πολιτικού σήμερα. Δεν μπορούμε να ταυτίζουμε πλέον τον βουλευτή ως τον παλαιό εκείνον προύχοντα που ερχόταν στο χωριό και ερχόταν όλο το χωριό να τον αγκαλιάσει. Σήμερα η κοινωνία θέλει προτάσεις και συγκεκριμένες προτάσεις, θέλει έργο».

Στο τέλος της συνέντευξης η Εύη Τατούλη επεσήμανε ότι «Πολιτική είναι η καθημερινότητά μας, ο τρόπος που φερόμαστε τον κοινωνικό μας περίγυρο. Τα κόμματα έχουν απογοητεύσει τους πολίτες όχι οι πολιτικοί. Θέλουν να δουν έναν πολιτικό σχεδιασμό που θα τους πείσει και παράλληλα να βρουν και πολιτικούς που θα τους πείσει.

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις