Ηττήθηκε ο Αρκαδικός στο Ρέθυμνο με 89-76

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ένας ψυχωμένος και έτοιμος για όλα Αρκαδικός μπήκε στο παιχνίδι κόντρα στο Ρέθυμνο στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη». Οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη με πρωτεργάτη τον Λίτζιον στην επίθεση και άπαντες στην άμυνα έκανε μια πολύ καλή εκκίνηση και έμεινε μέσα στο παιχνίδι δείχνοντας εξαιρετικά στοιχεία. Η πρώτη περίοδος έκλεισε στο 21-20 υπέρ των γηπεδούχων.

Το δεύτερο δεκάλεπτο δεν εξελίχθηκε και τόσο καλά για τον Αρκαδικό. Το σκοράρισμα, γενικότερα, έμεινε σε χαμηλά επίπεδα, σε σχέση με τις προσπάθειες που έγιναν και από τις δύο ομάδες, ενώ για πρώτη φορά η διαφορά πήγε και στους δέκα πόντους, στο 44-34 υπέρ του Ρεθύμνου. Η άμυνα δεν λειτούργησε τόσο καλά, τα πέντε φάουλ τα οποία συμπληρώθηκαν νωρίς έδωσαν την ευκαιρία στο Ρέθυμνο, μέσω των βολών να σκοράρουν, ενώ το ημίχρονο έκλεισε στο 44-36.

Στην τρίτη περίοδο δεν άλλαξαν πολλά ως προς τη διαφορά η οποία κυμάνθηκε στα ίδια επίπεδα. Ο Αρκαδικός προσπάθησε να επιστρέψει για τα καλά στο ματς, κάνοντας προσεκτικές επιθέσεις και παίζοντας πολύ καλή άμυνα στα τελευταία λεπτά της περιόδου. Η διαφορά έμεινε στο +12 για τους γηπεδούχους μέχρι το κλείσιμο και το 67-55.

Στην τέταρτη περίοδο ο Αρκαδικός τα έπαιξε όλα για όλα, προσπάθησε και έβαλε δύσκολα στους γηπεδούχους, οι οποίοι όμως, με σημαντικά σουτ από την περιφέρεια έβρισκαν λύσεις διατηρώντας την διαφορά στο +12 με ελάχιστες αυξομειώσεις.  Το τελικό σκορ έκλεισε υπέρ των γηπεδούχων στο 89-76.

Τα δεκάλεπτα: 21-20, 44-36, 67-55, 89-76

Ρέθυμνο (Σκουρτόπουλος): Ντελινινκάιτις 23, Σχίζας 7, Μάντεν, Σαάφτεναρ 7, Γιαννόπουλος, Τσακαλέρης 2, Χάροου 21, Στόουν 12, Κάρτερ 11, Παναρετάκης, Ντουλγεράκης, Θεοδωρίδης.

Αρκαδικός (Καστρίτης): Καραμαλέγκος, Τζόουνς 20, Καββαδάς 13, Βαν Όστρουμ 8, Κοψαύτης, Στεφανίδης 2, Νούτινεν 8, Καλλινικίδης 5, Εζόμο, Τζουγκαράγκης, Λι, Λίτζιον 20.

Πηγή: arcadikosbc.gr

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις