Η πρόγνωση του καιρού για αύριο Δευτέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Στην Αττική, αναμένεται γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν  μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα δυτικοί βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 31 βαθμούς κελσίου. στα παραθαλάσσια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς κελσίου.

Σε Μακεδονία και Θράκη: στη δυτική Μακεδονία λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρους όμβρους και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, με βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 30 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε νησιά Ιονίου, Ήπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά κυρίως της Ηπείρου και της δυτική Στερεάς. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς κελσίου. Στην Ηπειρο η ελάχιστη κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι καλός.Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες με πρόσκαιρους όμβρους κυρίως στα ορεινά της Θεσσαλίας, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν  μεταβλητοί 3 με 4 και στα νοτιά δυτικοί βορειοδυτικοί τοπικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 32 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα: στα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων η μεμονωμένων καταιγίδων μέχρι το απόγευμα.Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα νοτιά δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις