Κάλεσμα της ΚΑΕ Αρκαδικός προς τους φιλάθλους της

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μετά την σπουδαία νίκη της ομάδας μας με αντίπαλο τον Κόροιβο, το ερχόμενο Σάββατο το ΔΑΚ Τρίπολης καλείται για τελευταία φορά την φετινή αγωνιστική περίοδο να φορέσει τα γιορτινά του, να ντυθεί στα μπλε και να υποδεχτεί την Καβάλα.

Η ΚΑΕ Αρκαδικός ενημερώνει πως από την Δευτέρα (28/3) είναι στη διάθεση του φίλαθλου κοινού τα εισιτήρια, για τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας, όπου η νίκη είναι μονόδρομος για την παραμονή στην BASKET LEAGUE ΣΚΡΑΤΣ.

Η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες μας απευθύνουν κάλεσμα σε όλους εσάς, να κάνετε αυτό που ξέρετε καλύτερα από τον καθένα. Να γεμίσετε κάθε κάθισμα του ΔΑΚ Τρίπολης και να δημιουργήσετε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα, που θα δώσει ώθηση στην ομάδα μας για να φτάσει στην τελική επικράτηση επί της Καβάλας.

Δευτέρα (28/3) – Παρασκευή (1/4): 18:00-20:00

Τιμές: 10€, vip 20€

Θυμίζουμε πως με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο που ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. Αρκαδικός ενημερώνει τους φίλαθλους ότι, για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, ο Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας (διαβατήριο ή στρατιωτική ταυτότητα ή άδεια παραμονής) καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου.

Ειδικά για την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, η Κ.Α.Ε. Αρκαδικός θα ήθελε να ενημερώσει, ότι, όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν εισιτήρια από τα εκδοτήρια, να προσέλθουν έγκαιρα, για την αποφυγή συνωστισμού την τελευταία στιγμή.

Πηγή: arcadikosbc.gr

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις