ΚΑΕ Αρκαδικός: Ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Με το σύνθημα «40 χρόνια… μαζί γράφουμε ιστορία» ο Αρκαδικός ξεκινάει το φετινό του «ταξίδι» και ανακοινώνει έναρξη των προεγγραφών για την διάθεση των καρτών διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Αυτά κοστολογούνται στις τιμές των 80, 120, 180 ευρώ, ενώ για τα παιδιά των ακαδημιών του συλλόγου θα υπάρχει η τιμή των 20 ευρώ και θα υπάρχουν ακόμα οικογενειακές προσφορές.

Από αύριο Παρασκευή 23/9 και καθημερινά (από Δευτέρα έως Παρασκευή) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης 18:00-21:00 και το Σάββατο 10:30 – 13:30, καταβάλλοντας το 50% του συνολικού ποσού για την προεγγραφή.

Οι περσινοί κάτοχοι καρτών διαρκείας έχουν τη δυνατότητα από αύριο 23 Σεπτεμβρίου και μέχρι 30 Σεπτεμβρίου να επιλέξουν με προτεραιότητα τις ίδιες θέσεις, ενώ από την 1 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η διάθεση σε νέους ενδιαφερόμενους για την απόκτηση καρτών διαρκείας.

Τα απλά εισιτήρια παιχνίδια του Αρκαδικού στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας θα κοστίζουν 10 ευρώ.

Αναλυτικά για τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν τα παρακάτω:

Κάρτες Διαρκείας

VIP Card

Τιμή: 180 €

Αφορά τις θέσεις στο κέντρο του γηπέδου.

Προνόμια

(*) Υπηρεσίες VIP

(*) Συμμετοχή σε επίσημες εκδηλώσεις της ομάδας αλλά και σε εκδηλώσεις χορηγών και συνεργατών

(*) Αποκλειστικές παροχές και προνόμια από συνεργαζόμενες εταιρείες με την ΚΑΕ που θα ανακοινωθούν με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου

Grey Card

Τιμή: 120 €

Αφορά τις θέσεις δίπλα από τα VIP και τις θέσεις πάνω από τους παγκους των ομάδων .

Προνόμια

(*) Συμμετοχή σε επίσημες εκδηλώσεις της ομάδας αλλά και σε εκδηλώσεις χορηγών και συνεργατών

(*) Αποκλειστικές παροχές και προνόμια από συνεργαζόμενες εταιρείες με την ΚΑΕ που θα ανακοινωθούν με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

Blue Card

Τιμή: 80 €

Προνόμια

(*) Αποκλειστικές παροχές και προνόμια από συνεργαζόμενες εταιρείες με την ΚΑΕ που θα ανακοινωθούν με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

Academy

Τιμή: 20 €

Aπευθύνονται σε αθλητές που ήταν εγγεγραμμένοι στον σύλλογο το προηγούμενο έτος 2015-16.

ΟΡΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ

1. Οι περσινοί κάτοχοι καρτών διαρκείας έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τις ίδιες θέσεις  με προτεραιότητα . Η δυνατότητα επιλογής ξεκινάει 23/9/2016 και λήγει στις 30/9/2016 .

2. Η προεγγραφή για τις νέες κάρτες διαρκείας προϋποθέτει φυσική παρουσία του ενδιαφερόμενου.

3. Οι περσινοί κάτοχοι καρτών διαρκείας θα πρέπει να φέρουν μαζί τους τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία (ταυτότητα, εισιτήριο διαρκείας προηγούμενης σεζόν) .

ΝΕΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

Από 1/10/2016  όλοι οι φίλαθλοι μπορούν να κάνουν την προεγγραφή τους διαλέγοντας την θέση τους το γήπεδο και φέρνοντας μαζί τους τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία ( Ταυτότητα,   ) .

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

1. Στις οικογένειες , πέραν του πρώτου , θα υπάρχει έκπτωση 30% στα επόμενα μέλη με την προσκόμιση πρόσφατου πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης για αγορά σε όλες τις θέσεις (εξαιρουμένων των VIP ).

2. Οι κάρτες διαρκείας είναι αυστηρά προσωπικά και δε μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο μία . Σε αντίθετη περίπτωση θα ισχύουν οι σχετικές διατάξεις του νόμου και άμεση αφαίρεση της κάρτας .

3. Σε όποια παιχνίδια τεθούν περιορισμοί για την παρακολούθηση τους, είτε κατόπιν απόφασης της Ελληνικής Αστυνομίας, είτε της Διοίκησης, οι κάρτες διαρκείας θα ισχύουν κανονικά.

4. Τα παιδιά μέχρι 6 ετών δικαιούνται να εισέρχονται δωρεάν στο χώρο του γηπέδου, υπό την προϋπόθεση να συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους και να μην καταλαμβάνουν επιπλέον θέση.

5. Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας οφείλουν να φέρουν μαζί τους την πλαστικοποιημένη κάρτα καθώς και στοιχεία ταυτοποίησης. Σε διαφορετική περίπτωση η ΚΑΕ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ διατηρεί το δικαίωμα να απαγορεύσει την είσοδο σε οποιονδήποτε παρευρισκόμενο, ανεξαρτήτως αν είναι κάτοχος διαρκείας.

6. Για τους γονείς των αθλητών των ακαδημιών μπάσκετ θα ισχύει έκπτωση 10% σε όλες τις θύρες του γηπέδου (εξαιρουμένων των VIP ).

7. Οι κάρτες διαρκείας ACADEMY απευθύνονται σε αθλητές που ήταν εγγεγραμμένοι στον σύλλογο το προηγούμενο έτος 2015-16.

8. Οι κάρτες διαρκείας θα θα ισχύσουν σε ολα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομαδας μας σε όλες τις διοργανώσεις.

9. Για περαιτέρω πληροφορίες απευθυνθείτε στο www.arcadikosbc.gr  ή στείλτε e-mail στο info@arcadikosbc.gr.

Τρόπος διάθεσης των καρτών διαρκείας

• Οι προεγγραφές των καρτών διαρκείας θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο στα γραφεία του συλλόγου στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης από 23/9/2016, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 18.00 έως τις 21.00.

• Η παραλαβή των καρτών θα γίνει στο διάστημα από 10-12/10/2016 .

Τρόποι πληρωμής

Μετρητά με προκαταβολή το 50% του ποσού με την προεγγραφή και εξόφληση με την παραλαβή της κάρτας.

Πηγή: arcadikosbc.gr

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις