ΚΑΕ Αρκαδικός: Ενημέρωση για τα εισιτήρια του αγώνα της ομάδας με τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μας για την αναμέτρηση με τον Κόροιβο, το ερχόμενο Σάββατο στην Αμαλιάδα.

Ο Γιάννης Καστρίτης και οι παίκτες του δουλεύουν καθημερινά και προετοιμάζονται για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, χωρίς προβλήματα τραυματισμών.

Παράλληλα συνεχίζεται με ιδιαίτερα «θερμή» ανταπόκριση από τον κόσμο η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση του Σαββάτου.

Ο φίλαθλος κόσμος μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια από την ιστοσελίδα της Viva.gr αλλά και όλα τα συνεργαζόμενα μαζί της καταστήματα (Public, Metro, My Market, EKO, BP, Media Markt)

Για την Τρίπολη, ο κόσμος μπορεί να τα προμηθευτεί από το Music Center Κωτσιόπουλος Σταύρος στην Πλατεία Αγίου Βασιλείου.

Η τιμή των εισιτηρίων θα είναι στα 10€ και είναι για το διάζωμα Α6 του σταδίου.

Θυμίζουμε πως με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο που ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. Αρκαδικός ενημερώνει τους φίλαθλους ότι, για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, ο Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας (διαβατήριο ή στρατιωτική ταυτότητα ή άδεια παραμονής) καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου.

Πηγή: arcadikosbc.gr

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις