ΚΑΕ Αρκαδικός: Κάλεσμα προς τον κόσμο να γεμίσει το ΔΑΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Το φετινό πρωτάθλημα της Α2, ένα από τα πιο δύσκολα τα τελευταία χρόνια, μπαίνει στην κρίσιμη καμπή του. Η ομάδα μας το Σάββατο στις 17:00 αντιμετωπίζει το Παγκράτι στο ΔΑΚ Τρίπολης με την νίκη να είναι κάτι παραπάνω από σημαντική.

 

Για να έρθει, λοιπόν, αυτή άπαντες χρειάζεται να βοηθήσουν. Η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες μας δουλεύουν καθημερινά, όμως είναι εξαιρετικά σημαντικό να είναι και οι εξέδρες γεμάτες.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως και σε αυτά που θα ακολουθήσουν, η έδρα παίζει σημαντικό ρόλο και η στήριξη αλλά και η ατμόσφαιρα που έχετε δημιουργήσει στο παρελθόν, μπορεί να βγάλει εκτός ρυθμού και συγκέντρωσης κάθε αντίπαλο.

Συνεπώς, η διοίκηση θέλει για μια ακόμα φορά να σας δει στις εξέδρες του ΔΑΚ, να φτιάξετε και πάλι αυτή την ατμόσφαιρα που μόνο εσείς ξέρετε, μέσα σε ένα απέραντο ΜΠΛΕ φόντο.

Η ΚΑΕ Αρκαδικός θέλει, επίσης, να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό πως τα εκδοτήρια του σταδίου θα ανοίξουν από τις 14:00, μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Οι τιμές θα είναι στα 10€ σε όλες τις θύρες, ενώ θα υπάρχει και φοιτητικό/μαθητικό εισιτήριο στα 5€

Επίσης θα πωλούνται από την ιστοσελίδα μας, στην κατηγορία «εισιτήρια», τα καταστήματα Γερμανός και COSMOTE και από το www.tickethour.com.

 

Πηγή: arcadikosbc.gr

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις