Καλός ο καιρός σήμερα Σάββατο

Δεν υπάρχουν σχόλια
Βελτιωμένος ο καιρός και μόνο στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα υπάρχουν πρόσκαιρες τοπικές βροχές η καταιγίδες τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία σε άνοδο την ημέρα αλλά τη νύχτα και νωρίς το πρωί θα σημειωθεί παγετός στα ηπειρωτικά.
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: γενικά αίθριος και από το απόγευμα αραιές νεφώσεις. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 που βαθμιαία θα στραφούν σε νοτίους έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 05 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 6 βαθμούς χαμηλότερη. Κατά τόπους παγετός τη νύχτα και νωρίς το πρωί.
Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος και από το απόγευμα αραιές νεφώσεις. Ανεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Βαθμιαία από το απόγευμα θα στραφούν σε νοτίους με την ιδία ένταση. Θερμοκρασια: από 05 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στην Ηπειρο κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. Παγετός τη νύχτα και νωρίς το πρωί.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος και από το απόγευμα αραιές νεφώσεις. Ανεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 05 έως 19 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. Παγετός νωρίς το πρωί κατά τόπους στη Θεσσαλία.
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: γενικά αίθριος και από το απόγευμα αραιές νεφώσεις. Ανεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια 6 με 7 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Θερμοκρασια: από 11 έως 17 βαθμούς κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις πρώτες πρωινές ώρες. Γρήγορα όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Ανεμοι: στα βόρεια βορειοδυτικοί 4 με 5 και το βράδυ νότιοι με την ιδία ένταση. Στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασια: από 11 έως 18 βαθμούς κελσίου.
Αττική
Καιρός: γενικά αίθριος και από το απόγευμα αραιές νεφώσεις. Ανεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και το απόγευμα νότιοι. Θερμοκρασια: από 07 έως 19 βαθμούς κελσίου. Θεσσαλονίκη Καιρός: γενικά αίθριος και από το απόγευμα αραιές νεφώσεις. Ανεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 4 στρεφόμενοι το απόγευμα σε νοτίους νοτιοανατολικούς 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 08 έως 17 βαθμούς κελσίου.
Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις