Καστρίτης: «Είχαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Στο πολύ καλό πρώτο ημίχρονο της ομάδας του αλλά και στα λάθη που έγιναν στη συνέχεια στάθηκε ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Καστρίτης στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Άκη Καλλινικίδη.

Γιάννης Καστρίτης: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την 100% δίκαιη επικράτηση. Μιλάμε για δύο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Είχαμε όμως τεράστια διαφορά στο ξεκίνημα κυρίως του 3ου δεκαλέπτου. Ο ΠΑΟΚ είχε μηδέν κλεψίματα στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο έκανε επτά τα περισσότερα στην πρώτη πάσα. Εμείς κάναμε πολλά λάθη. Ο αντίπαλος μας πίεσε, έτσι είναι οι μεγάλες ομάδες στην έδρα τους, δεν ματσάραμε την ενέργεια τους. Εμείς συνεχίζουμε και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι».

Άκης Καλλινικίδης: «Ηρθαμε να πατήσουμε στις αδυναμίες του ΠΑΟΚ και στην κούραση που θα έβγαζε στη διάρκεια του παιχνιδιού και το άγχος που θα μπορούσαμε να προκαλέσουμε. Στο πρώτο ήμασταν πολύ καλοί και στο ημίχρονο είπαμε ότι δεν θα έπρεπε να δώσουμε ψυχολογία στον ΠΑΟΚ. Στο τρίτο όμως μας διέλυσαν αμυντικά και επιθετικά. Στην Α1 με τέτοιες ομάδες εκτός έδρας θα πρέπει να καταλάβουμε ότι το παιχνίδι κρατάει 40 και όχι 20 λεπτά. Ήταν ένα μάθημα για εμάς, ελπίζουμε να το χρησιμοποιήσουμε προς όφελος μας στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Πηγή: arcadikosbc.gr

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις