Καστρίτης: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη διαχείριση»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Η νίκη ήρθε για τον Αρκαδικό και ο Γιάννης Καστρίτης ήταν απόλυτα ικανοποιημένος για την εμφάνιση αλλά και την διαχείριση των παικτών του. Διαβάστε τις δηλώσεις του, όπως και του Άλεξ Λίτζιον στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Καστρίτης: «Είναι περιττό να αναφέρουμε τη σημασία της νίκης απόψε. Πρωταρχικά έχει να κάνει με το ψυχολογικό κομμάτι, καθώς είχαμε σερί ήττες. Οφείλουμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες για το πώς διαχειρίστηκαν το αποψινό ματς, αλλά και το πώς διαχειρίστηκαν το αρνητικό σερί. Σήμερα νομίζω πως δείξαμε ότι θέλαμε περισσότερο το ματς. Τα παιδιά πάλεψαν κι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Δεν είναι εύκολο να παίξουμε το μπάσκετ που θέλουμε με τόσες προσθαφαιρέσεις, ωστόσο η νίκη είναι πολύ μεγάλη. Μας δίνει πίστωση χρόνου.

Να ευχηθώ στον Άρη Καλλινικίδη περαστικά. Δεν ξέρω πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός, ελπίζω να μην είναι τόσο και να τον έχουμε ξανά μαζί μας. Είναι σημαντικό για την υγεία του και εν συνεχεία για την ομάδα, καθώς μας βοηθά σε πολλά κομμάτια.

Θέλω να σταθώ στην παρουσία του κόσμου που γέμισε το κλειστό. Φάνηκε το πόσο μας βοήθησαν από τον ενθουσιασμό που προκαλούσαν στους παίκτες μας. Τους ευχαριστώ πολύ, μας βοήθησαν και ελπίζω να συνεχίσουν να μας στηρίζουν. Να συγχαρώ τον Κολοσσό για την πορεία του μέχρι τώρα και την εικόνα που παρουσιάζει.

Όλοι στην ομάδα νιώθουμε πως δεν έχουμε άλλες ευκαιρίες. Είμαστε με την πλάτη στον τοίχο κι αυτό ενδεχομένως μας απελευθερώνει από το άγχος. Ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται. Θα δίνουμε σε κάθε αγώνα τον καλύτερό μας εαυτό. Υπάρχουν κομμάτια σε κάθε ματς που σου φέρνουν άγχος, όπως θα μπορούσε να συμβεί απόψε αν είχε σκοράρει σε ένα από τα τρία χαμένα λέι απ ο Γεωργαλλής, ωστόσο γενικά νομίζω δεν παρουσιαστήκαμε πιεσμένοι.

Πλέον φεύγει λίγο… το μαύρο από τα μάτια μας, καθαρίζουμε το μυαλό μας και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Δεν ξέρω αν μπορούμε να πούμε ότι ξεκινά η αντεπίθεσή μας, ωστόσο είναι δεδομένο πως δεν έχουμε άλλα περιθώρια. Πάμε σε κάθε ματς για τη νίκη

Για εμάς είναι παγίδα να κοιτάζουμε τι νίκες έχουν οι αντίπαλοι. Αυτό θα μας προκαλέσει περισσότερο άγχος και δεν χρειάζεται στην παρούσα φάση. Εφόσον κερδίζουμε και συνεχίσουμε να κερδίζουμε τα ματς που πρέπει, τότε η κατάσταση είναι στα χέρια μας».

Λίτζιον: «Ήταν μια μεγάλη νίκη για την ομάδα, είχαμε νέους παίκτες όπως και μένα, αλλά παίξαμε καλά και πιστεύω πως όσο περνούν οι μέρες θα πηγαίνουμε όλο και καλύτερα. Είμαι ενθουσιασμένος για τη νίκη, κοιτάμε να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας και κάθε αγωνιστική θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Όταν αποφασίσαμε να παίξουμε πιο σκληρά, πιο ομαδικά στην άμυνα, τότε καταφέραμε να ξεφύγουμε στο σκορ. Στο πρώτο μισό του ματς μία ο ένας, μία ο άλλος έβαζε καλάθι, αλλά σιγά-σιγά αρχίσαμε να παίρνουμε διαφορά. Οι οπαδοί μας ήταν φανταστικοί. Ήταν ο έκτος παίκτης μας κάθε φορά που βάζαμε ένα καλάθι, κάθε φορά που βγάζαμε μια άμυνα. Μας βοήθησε πολύ σε ένα ματς που έπρεπε αναγκαστικά να το κερδίσουμε και το κερδίσαμε».

Πηγή: arcadikosbc.gr

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις