Καστρίτης: «Το ματς κρίθηκε στο ξεκίνημα»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Γιάννης Καστρίτης και ο Χριστόφορος Στεφανίδης στη συνέντευξη Τύπου, μετά την αναμέτρηση με την Καβάλα.

Γιάννης Kαστρίτης (προπονητής Αρκαδικού): «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόουτς και την ομάδα της Καβάλας για τη δίκαιη νίκη τους. Εμείς στο πρώτο ημίχρονο ξεκινήσαμε χωρίς ενέργεια, όχι όπως θα θέλαμε. Τελειώσαμε το μάτς με πάρα πολλά λάθη, πάνω από 20. Για μας κρίθηκε το μάτς στο ξεκίνημα και εάν και δε μας αρέσουν οι δικαιολογίες, έχουν πολλή μεγάλη βάση τα όσα είπε ο Χριστόφορος Στεφανίδης. Έχουμε έναν γύρο μπροστά μας και είναι νωρίς να πούμε ακόμα στο πόσες νίκες θα κριθεί η παραμονή».

Χριστόφορος Στεφανίδης (μπασκετμπολίστας Αρκαδικού): «Σήμερα η ομάδα δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα, ήμασταν πίσω στο κομμάτι της ενέργειας, έχοντας μία μεγάλη δικαιολογία, ότι έξι παίκτες από εμάς προσβλήθηκαν από γαστρεντερίτιδα και βρισκόμασταν στο νοσοκομείο δύο βράδια! Εντούτοις κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια στο τέλος με παιδιά που μπήκαν και πίεσαν. Ο κόουτς ανακάτεψε πολύ την ομάδα και βρήκε μία φόρμουλα να επιστρέψουμε στο παιχνίδι, αλλά δεν το δικαιούμασταν και η Καβάλα κέρδισε δίκαια. Ήταν μεγάλη στιγμή για μένα η υποδοχή μου από τον κόσμο, αλλά και το ότι με τίμησε η διοίκηση της Καβάλας, τους ευχαριστώ, ήταν ανατριχιαστικό»

Πηγή: arcadikosbc.gr

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις