Καστρίτης: «Χτίζουμε πάνω στην εμφάνισή μας αυτή»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Καστρίτης και ο Άκης Καλλινικίδης στην συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

Καστρίτης: «Νομίζω ότι πρέπει να ευχαριστήσω τον κόουτς Ζντοβτς για τα καλά του λόγια και να τον καλωσορίσω στην Ελλάδα. Είμαστε χαρούμενοι που είναι μαζί μας. Είναι άνθρωπος με απίστευτο ήθος. Από εκεί και έπειτα, όσο κοντά και εάν φάνηκε ότι φτάσαμε νομίζω ότι η ΑΕΚ κέρδισε δικαιότατα και του αξίζουν συγχαρητήρια. Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα γιατί είχαμε προβλήματα, αλλά και την ήττα στην Καβάλα. Έχουμε ήττες που σε κάνουν να σκύβεις το κεφάλι, αλλά και αυτές που σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα. Η σημερινή είναι μια ήττα. Συνεχίζουμε στην ίδια κατάσταση. Πρέπει να χτίσουμε στην εμφάνιση. Είναι εύκολο να παίζουμε κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά το στοίχημα για εμάς είναι να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο και στους υπόλοιπους τελικούς με ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Προετοιμαζόμαστε τώρα για το παιχνίδι με την Κηφισιά».

Για τη νέα κατάσταση στον Αρκαδικό και το ενδεχόμενο μεταγραφών: «Το ιδανικό θα ήταν να έχουμε πλήρες ρόστερ. Θέλω να τονίσω ότι ακόμα και όπως ήμασταν σήμερα, είδαμε ότι όλοι έδωσαν και την ψυχή τους και παραλίγο να κερδίσουμε ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο. Είμαστε ευχαριστημένοι ακόμα και έτσι. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για το καλύτερο. Έχει κλείσει ένας παίκτης και είμαστε κοντά και στον δεύτερο».

Για την ΑΕΚ: «Σίγουρα είναι καλό [που η ΑΕΚ επέστρεψε. Όσο περισσότερες δυνατές ομάδες υπάρχουν τόσο καλύτερο για το πρωτάθλημα. Είμαι ο πλέον αναρμόδιος να μιλήσω για την ιστορία και το μέγεθος της ΑΕΚ. Είμαστε χαρούμενοι που βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο. Μακάρι να συνεχίσει έτσι».

Για τους διαιτητές και την αντιμετώπισή τους προς επαρχιακές ομάδες: «Δεν έχω μπει σε διαδικασία να το σκεφτώ. Δεν νομίζω ότι παίζει κάποιο ρόλο, δεν θα το σκεφτώ. Πρώτο μέλημά μας είναι να τα κάνουμε όλα σωστά και μετά ίσως να δούμε και άλλα. Ακόμα δεν τα έχουμε κάνει όλα σωστά και έτσι κοιτάμε να γίνουμε καλύτεροι».

Καλλινικίδης: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Είναι η πρώτη φορά που παίζω ως αντίπαλος μετά τον υποβιβασμό. Χαιρόμαστε όλοι για την επιστροφή της στην Α1. Θα ήθελα να πω ότι είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε δεν είμαστε. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια παρά τις απουσίες. Μπήκαμε στο γήπεδο γνωρίζοντας ποιοι είμαστε και πως είμαστε και θέλαμε να δείξουμε ένα πρόσωπο που έχουμε και θα μας δώσει τη συνέχεια και την ψυχολογία. Πρέπει να είμαστε μαχητικοί και να μην αφήνουμε παιχνίδια. Για εμάς αυτή η ήττα μπορεί να αφήσει χαρακτήρα. Ελπίζω να συνεχίσουμε για τις επόμενες μέρες και κυρίως για το παιχνίδι με την Κηφισιά».

Πηγή: arcadikosbc.gr

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις