Κοψαύτης: «Έχουμε πάθος, ψυχή και θα νικήσουμε…»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Το παιχνίδι με το Λαύριο πλησιάζει και ο αρχηγός του Αρκαδικού, Γιώργος Κοψαύτης δίνει το σύνθημα για μια σημαντική εκτός έδρας νίκη, μέσω του arcadikosbc.gr. Ο Έλληνας άσος μιλάει για την αναμέτρηση αλλά και για την… παρτίδα η οποία θα σωθεί στο τέλος.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Γιώργο, πες μου τις σκέψεις σου για το αυριανό παιχνίδι.

«Είναι ένας τελικός κα για τις δύο ομάδες. Ξέρουμε πολλά χρόνια το Λαύριο, το έχουμε συναντήσει πολλές φορές, ξέρουμε πως είναι δυνατό στην έδρα του, για εμάς όμως είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για την παραμονή μας. Έχουμε κερδίσει και στην έδρα μας, οπότε ένα 2-0 στις νίκες θα μας έδινε σημαντικό πλεονέκτημα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, εκμεταλλευτήκαμε και το ρεπό της περασμένης εβδομάδας να δουλέψουμε περισσότερο και θα δώσουμε το 101% των δυνατοτήτων μας για τη νίκη».

Τέτοια παιχνίδια που κρίνονται;

«Κοίταξε σίγουρα τα συστήματα, οι τακτικές των προπονητών, το πώς θα διαχειριστούν το παιχνίδι, παίζει σημαντικό ρόλο. Σε τέτοια παιχνίδια όμως, το πάθος και η ψυχή των παικτών παίζει τον σημαντικότερο. Ο Αρκαδικός τα διαθέτει και τα δύο και σε συνδυασμό με τις εντολές του προπονητή μας, θα δείξουμε την ενέργεια που χρειάζεται και θα πάρουμε τη νίκη».

Κάπτεν, η ομάδα θα σωθεί;

«Πιστεύω πως θα σωθεί. Έχουμε καλή ψυχολογία στα αποδυτήρια, όλα τα παιδιά ξέρουν για τα καλά που βρίσκονται, ακόμα και οι ξένοι που πολλές φορές δεν έχουν την ίδια νοοτροπία με τους Έλληνες, όμως άπαντες ξέρουν καλά πως πρέπει η ομάδα να παραμείνει και θα δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε στο τέλος της σεζόν. Κοιτάμε το παιχνίδι με το Λαύριο, πάμε για τη νίκη, έχουμε ακόμα κάποιες σημαντικές αναμετρήσεις μέχρι το φινάλε και μετά θα κάνουμε ταμείο».

Πηγή: arcadikosbc.gr

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις